редовен ли ти беше циклусот? кога како, има месеци и коа едвај 3 пати сме имале, едноставно не ни се сакало, секој ден не памтам некогаш да сме имале, можда првите месеци од обидите јас се престрашив вчера, прв пат имав однос после лапароскопија од коа матичната ме убеди да не чекам 3 месеци, ај рековме само однос ама навика ете... you know what I mean, a баш бев во овулација, го имав и исцедокот, значи влевам во игра и јас овој месец можеби ќе се фати и од еднаш
Zosto imas praveno laparo..? I jas pravev pred nekoe vreme za ekstrauterina. Ne se osmeluvame na odnosi..mn mi e strav!
Колку време помина? И не е исти зафат, аку е лапараскопија. Јас после три недели имав односи, со страв нормално и не до крај. Ако те интересира нешто прашај
Добар ден убавици,за мене не баш.Тест негативен на ден ипол каснење,болки имам уште пред 3 дена,и така се нервирам дека цел организам ми се поремети од кога сме во обид.Вие како сте ми викендашки?
Здраво мили женички.. во маj оваа година останав бременна но за жал мораше на киратажа немаше плод само кесенце(анембрионална бременост или blightet ovum) 3 месеци се пазевме еве сега 3 месеци се обидуваме знам дека не е многу но сепак желбата е преголема.. се надевам ке биде и каjнас во наjскоро време но едно ме пплаши да не ми се случи пак истото ми треба подршка
Потполно те разбирам како ти е. Искусено ми е 4 пати.. И секој ден ми е во главата дали следната бременост ќе е во ред... И да сакам да не мислам. Неможам! Ноо, мора да продолжиме по патот кој не води ако сакаме да ја постигнеме целта. Најди некоја занимација. Во себе ќе си велиш. "Ние можеме и ќе успееме" Со поддршка на сопругот и нашата поддршка ќе успееме сите...
Tie se mn dobri ako vi treba zgolemen br i kolicina no ne i za podviznost odma od 1pakovanje ima efekt no kosta 2700 den ako ne se lazam , se nadevam ti pomognav
Ај здраво на сите! Убав ден да си имате, недела таман за дружење со мажињата Кај мене ништо освен дека прекина крварењето и супер се чувствувам Ајде камо жени што не треба да добијат нареднава недела