SRCEKI kazete sto da pravam kanali zapuseni LP pravev neuspesno vekje nemam nikakva nadez a tolku mnogu sakam bebus izgubiv nadez za se
Jaaaaasss 27mi den od ciklus obicno mi idi na 25ti ili 26ti den i ovie posledni tri dena imam pojaka bolku od voobicaenoto nisko dolu i po malku kafeav iscedok ne sakam da se raduvam pred vreme
Nemoj da gubis nadez i da mislis na loso samo najdi dobar doktor i so gospod napred se ke se sredi ti posakuvam sto pobrzo da se izlecis i da si docekas edno bebence vo pregratka
Нема губење надеж, слушна? Секогаш има решение, само полека и без губење надеж. Докторот што вика? А колку што знам за инвитро каналите и не се битни. И дали ако се запушени нема ли никаков начин за отпушување?
Fala ti src ali tesko deka ke bide ok mn se razocarav site rezultati ok samo HSG I LP neuspesni vekje 2godi kako sum pravela LP no za zal sega sum samicka i se mislam za toa da napravam sama so donator posto sum mn propadnata pshicki a na site vi posakuvam sto pobrzo dve crtki
DUSICKE praveve LP no za zal nema rezultati nemozele da s eotpusat ni so toa neznam vekje ni samata so da napravam
Пак ќе речам, за инвитро канали не се потребни. Ако грешам, нека ме поправи некоја. Сигурна сум дека ти е претешко и сочувствувам со тебе Но нема откажување! И да не може природно, сепак постои и друга опција. Полека и со план ќе биде добро
Не сум правела ќе чекам уште бидејќи во август ми дојде на 29 ден за прв пат и тогаш за прв пат правев тест во овие 7 месеци од како се обидуваме за бебе и разочарувањето беше големо не сакам повторно ќе чекам уште
Да си чекаш ако ти е така подобро. Во исчекување ќе сме, дај боже да не добиеш и да покаже тестот две цртки кога ќе одлучиш да направиш
Не си реди тежина на душичката. Аку си решена за детенце, имаш опција за инвитро со донирана сперма, каналите не ти требаат. Биди одлучна и позитивна и верувај дека ќе бидеш мамичка, само тоа ти треба моментално. Те гушкам
MNOGU mi e tesko sega pravev paptest ke vidam sto kako za 1mec rezultati pa ke soberam sila i ke prodolzam ponataka so dokumenti za da stanam i jas majka se razocarav od se i decko i maz resiv sama da stanam majka dali ova sto mi se desi mnogu me butna dole nemam nadez ni za decko ni za maz samo za edno bebe se nadevam deka ke uspeam barem vo toa fala ti src
Morame da bideme jaki i da se borime do kraj nema padanje dole majki koga togas ke bideme nema losi misli i gubenje nadez nemoj da se lutis vaka sto pisav
Потполно ти ги разбирам чувствата, затоа и ти пишам. Јас немам еден канал а другиов сакаат исто да ми го сечат, во кратки црти можам да останам и без него ако се нафатам на тоа- само мој потврден одговор треба, НО цела позитивна енергија е собрана во мене, сигурна сум дека ќе бидам мајка, ме кутнал животот неколку пати ама се исправам брзо- треба и ти, верувај дека ќе биде, ќе бидеш мајка, верувај во Бога, биди позитивна, размислувај за иднина, распрашај се за се, што, како, како оди со донирана сперма, ваучер од фонд. Верувај дека ќе биде а другото само ќе си се скоцка
Tokmu taka jas prviot pat koga ostanav bremena, covekot koj sto me "oplodi" bese strastven pusac pa da ne preteram po 3 kutii dnevno pusese, a i piese, a i jas bev pusac i seuste sum. Taka da spored mene za nekoj igra uloga toa, no eve ja sum ziv rpimer i poznavam mnogu drugi takvi.