Исто е и кај нас, за нова година со два пара кои пред некој месец си добија бебиња, ама преблиски сме со нив и знаат за нашите проблеми, секогаш се трудат на било кој начин да ни помогнат, така да со нив немам никаков проблем нормално ќе ми фали мое бебе, ама нивните ги сакам како да се мои па мислам ќе си поминам супер
Затоа почна да ми мириса и мене нешто Кога сме кај миризбата, што имате за ручек денес? Ми мириса нешто убаво од комшии, па ми се пријаде
Вере, сигурно сум ти комшика, најубаво мириса од кај мене Ориз со печурки и зачини И салата свежа од морков, дајкон, трупка, цвекло Бебуле батали тоа доместосот, не труј се
Wohoo gledam site ubavo ste raspolozeni bas mi e milo prednovogodisno i taka site da se raduvame , pocnuvaat gledam da nosat po prodavnici ukrasi da vi kazam jas 1 ned pred dobivanje , na sabale pak preku 1 den povrakam mi se gadi od mirizbi nautro so porucek istite ne mi smetaat i imam bockanja nekolku dena vo leviot a denes vo desniot jajnik
Мх мх можно е Оли. И јас би играла така! хих Туку прашав дека сакав некоја идеја за ручек. Малку каснам накај вечера ќе фати Е баш сакав да правам ориз, ама па сакав и грашок, ориз сум правела скоро. А секако да е без месо(викендов се претеравме) И сакам некоја комбинација од двете. Баш сега гледам рецепти тука, ама тнко, само посебно има.. идеја? Салатата ќе да е туршија денеска
Некаде сретнав дека навечер се правеле момчиња, наутро девојчиња ... а и наутро и навечер ако пишуваш домашно би требало близнаци да ти се погодат?
Женски ај малку помош... Купив првпат тест за овулација и има две црти денес... Има уште тест во пакувањето тој утре треба ли да го правам? Сега ова што значи денес е овулација или
Јас знам дека од 12 до 24 часа ќе настапи овулација по две црвени линии. Ајде фрлајте се на работа уште веднаш!
Procitaj go upatstvoto vo nego pisi... 2 linii se deka vo narednite denovi imash ovulacija... So srekja i so pozzitiven test