Добро утро женички! Убав ден да си имате! Ме расположи снегов, иако само по малку прска. Ме асоцира на романтика, на топло дома со камин, ќебенце, чајче и грицкање јаболко со цимет Или прошетки додека паѓа снег, а секаде наоколу украсено и весели лица Убав период ни следува, уживајте во него!
Оли дефинитивно е оптимист. Јас пола саат гледам и одвај една снегулка видов(може и да не беше снегулка) А за ладно, ладно е. Добро утро и од мене, и убав ден
Добро утро девојки Ладничко денес малце, ама позитивни сме си ние, ништо не ни може студот со до мене и вашето друштво, супер сум него да ве прашам, и овој месец а и минатиот, ми се случува на средина на циклус да добијам силна болка ниско на стомакот, во пределот на матката... не сум искусила вакво нешто претходно, во овулација ме болеле јајницита, никогаш вака и волку силно...дали некоја имала слична ситуација и можеби би знаела од што ми е???
Dobro utro zenski jas eve 29 den od ciklus uste ja nema mojata vesterka i resiv popladne ke si kupam test i utre sabajle ke go napravam ako ne mi dojdi vo tekov na denov ili nokeska. A inaku sekoj den se poveke me bolat gradite mnogu mi se osetlivi ova za prv pat mi se slucuva nikogas vaka ne me bolele nokeska duri nemozev da spijam na stomak, zgolemen apetit veke 5 dena bolki dolu nisko i po malku kafeav iscedok i znam deka denov tesko ke mi pomini ke odam samo vo WC da vidam dali mi dojde Ajde ubav den na site
Добар ден девојки малку снегче причина да се гушкаме повеке со нашите партнери кај мене абер нема од некој симптом за добивање и нека си остани така баш ми е убаво , ајде која ке се пријави прва за тест ? хехе
Daj boze ama nekako gubam nadez pocnav da ja osekam omalaksanosta od polovina nadolu kako pred dobivanje i se prasuvam mozno li e da ostanam bremena pokraj losiot spermogram ? Kako i da e nema gubenje nadez ako ne ovaj mesec ili godina narednata ke bide
мислиш на анти-милеров хормон (АМН)? на приватно е 6100, на државно е многу поефтин, на ендокринологија испитуваат сигурно, го имаше во ценовникот, сепак нека каже некој што го има испитувано. кај ќе оди по снегот
Јас колку знам на државно воопшто не испитуваат АМХ. Ако грешам нека изгорам. А цена имаш од 4200 до 6100. Во Авицена е 4200
Феминки помош ако некој бил во ваква состојба.После два спонтани и сите генетски и имунолошки испитувања мојот резултат покажа проблем со имунолошки карактер(имам повисоко вредности на анти-хла антитела) и за да имам успешна бременост до крај и да немам спонтан ме советуваат следната бременост да примам плазмафереза (прочистување на крвта преку мембрана) и дали некоја феминка имала искуство со овој проблем многу сум загрижена.
Jas po snegov dojdov pak na pregled so site rezultati. Vo cekalna eve... Po ladnive hodnici pregje bev po rezultati. Neznam zoshto, dushicevo "napishkano" mi e na placenje.