Сега прочитав. Не си ги давајте парите на такви работи, таквите луѓе заработуваат на маката на луѓето, за жал Подобро со тие пари некаде на викенд со мажето, на прошетки и гушкања, одмор на мозокот за мерак. А успат и пишување домашна, да не заборавам.
Не ми се верува бремена сум 2-3 недели туку што го направив тестот и покрај лошиот спермограм после ќе ставам слики и од резултатот од спермограмот значи надеж има секогаш уф цела се тресам вие први дознавате а мажот ми не му кажав ни дека ми доцни мора да смислам нешто да го изненадам ко ќе си дојди од работа дај боже сите да останите бремени до пред Нова година ве гушкам без вас не би било исто после ќе пишам пак морам сега на работа
Лелелелелелеее Орхидеа, честитки драга, со лесно и со убаво да ти оди бременоста!!! Прекрасна вест! А сеа баш си велам ајде ќе пишам орхидеа каде е да пише, кога гледам - прекрасна вест! Ај добро утро на сите, да си имате убав ден!
Орхидеа, те молам накусо напиши ни ја својата приказна. Колку време се обидувавте, што беше поразлично овој месец, каков беше периодов и сл. Сакаме приказни со среќен крај што значи почеток на нова приказна Ќе ни даде на сите повеќе сила
Е така убаво да заврши месецов! Браво @orhideea Со лесно, со убаво, до бебе! Убав ден и на сите други идни мамички Како сте, што има ново? Која е следна?
Знаеевввввв, ајде честитки и со леснооо П.С ако си од мкд колку го зеде овој тест, и јас ваков баарам>?
Lelele bravo orhidea cestitki !!! Gospod e golem se nadevam utesi mnogu devojki tuka so ist problem vklucuvajki me i mene ima nades so lesno bremenosta idea da kupis bebeski cevlinja beli i da mu kazis deka po 9 meseci ke mu gi oblecite na vaseto bebe
Добро утро женички како сте ми?? Убаво ни тргна деенот со позитивен тест, така и нека продолжи.. - Него сакам да ве прашам за тие што примиле естрофем и после него и Прегнил инексија. - Дали имавте болки? Јас откако почнав да го пијам естрофемот па и инексијата имам болки по цел ден или во јајницитее или во матката, а сношти кај папокот. Сега од грчеви низ цел стомак и лев јајник неможам да мрдам дури. Совет ?
Cestitkiii) so lesno bremenosta so ubav mesec noemvri kolku // crtki imase bas se raduvam ajde dekemvri da bide uste pouspesen Se prasuvam.samo.kakov test e ova od stranstvo e?? ili ? prvpat gledam Kako i da e cestitkiiii uste ednas)
@orhideea искрени честитки мила,вчера кога те читав знаев дека си бремена,предосеќав дека сиСреќна среда во групава,се надевам ке завлечеш нога.
Бебуле, мене ми беше така, само не знам дали кај папокот мислам дека не осеќав грчеви. Инаку, секој ден имав грчеви како пред добивање, а се засилија два дена пред добивање и имав баш обилна менструација првите два дена. Естрофемот ми го среди ѕидот на матката бидејќи малку потенок ми беше минатиот месец. Не грижи се, не е ништо страшно. Само што сред циклус кај мене пак се јави сокрвица по малку 3-4 дена, но не знам дали е од прегнилот и естрофемот. И имав зголемен апетит до добивањето, градите ме убиваа, а посебно брадавиците. Вака ми беше мене, ова ми беше поразлично од другите месеци. Ама не е ништо страшно, без гајле Ова беше кај мене, ти нема да добиеш, океј? А може и имплантација да е. Кој ден ти е?
18 ден од циклус ми е. Многу имам болки, во ред во саботата пред пукање на ј.к тоа во ред. И уште имам болки преку ден се трпат некако, ама сабалјево почнав да се препотувам од грчеви низ цел стомак, матка и лев јајник... И јас исто со градите
И мене лева страна ме болеше, а јас овулирав на десен, не ми беше јасно што се случува. Па ме фаќаше и цела матка, па само лево и така ме мачеше две недели. Де ми беше топло де ми студеше, ноќе во спиење се препотував, температурата ми беше баш висока и сл. Јас само барав нешто да правам за да не мислам иако не можеш да не мислиш. Не би требало да ти е нешто страшно, но ако ептен не се издржува, слушни се со докторот. А може само хормоните да лудуваат во тебе.
Упм- сори на изразов ќе видам денес како ќе бидам ако не морам да му пишам И јас цела се препотувам на моменти, некој топол бран ме мава во цело тело... фала ти мн.
Не се извинувај, ти се придружувам со упм! Исто ми беше и мене, полудев внатрешно тие две недели. Ама си велев се ќе издржам, ќе бидам позитивна, не се каам што пијам хормони и што примив инекција, се е за убаво. Си се тапшав по рамо две недели Косата ми се мрсеше секој ден, надуеност осеќав, ми се јадеше и пазев што јадам за да не се дујам повеќе (избегнував грав, кромид, карфиол, зелка варена, праз и се што дуе), пиев многу вода за да не задржувам вода, помалку солено јадев, навечер само свежа салата. И пак како балон се осеќав. Ама пак би го издржала сево ова за бебушко Не се секирај, ќе издржиш, силна си!
Sabajlevi go ispiv prviot Darboston. Me tera na dremka, a i mozno e, pishiva i vo nus pojavite. Neka ni pomogne gospod na site. Kje ima mesecov zgolemena kilaza.