Денес ми се измешани брзините(хормоните)Цел ден на плачка ме тера,безволна сум и со негативни мисли..Ми прифали многу мајка ми,еве после година ипол во странство,прв пат вака ми е тешко на душава,се надевам ке ми пројде.Сирота,ме осеќа дека нешто ме мачи,па ке ме потпраша од околу дане има 'нешто ново',и на моето не ке каже:немојте да се чувате,и без нервози-ќе биде се.Ехх да даде Господ да ми се случи 'чудото' и да и пратам новогодишна честитка со снимка од 'точка' внатре
Ајде разведри се, нема плачки. Да бидеш насмеана секој деннн и дај боже што побрзо да си видиш 2 линиии
јас скренувам коа некој ќе ме праша истото зашто знам на што мисли, пред некое време повраќав како нус појава од Примолут мајка ми коа запна ,,да не има нешто ново, а''? Па и она немојте да се чувате коа ќе го слушнам, побогу зар некој треба да ми кажи дали да се чувам или не ден за недобивање 5ти
@orhideea честитки од срце,ми ја врати надежта пак @dunika главата горе, те гушкам силно. Ајде,девојки празници се ближат,да ги дочекаме двете црти во полн сјај со најубавиот поклон под елката.
@orhideea cestitki za bremenosta imaj ubava i skolska bremenosta, kako izreagira mt koga mu pokaza samo taka ubavo da si ostane do kraj, i jas se prijavuvam za 2 dekemvri, resivme so mm da probame prirodno pak ako ne bide ideme pak na IVF. zaborivav da pisam deka ima nekoe pozitivno custvo, i pokraj losiot spermogram sepak se nadevam utre nautro ke meram BT.
Јас пријавувам недобивање на 12ти...надежта последна умира.Господ е голем ке се смилува и на нас сите што си чекаме
Добро утро на сите, ви посакувам убав и ведар ден! Нова година сите да честитате во другата тема, овде да не пишувате веќе! Овој месец ќе биде полн со дупли црти, годинава ќе ја заокружиме како што треба, ок? Нема откажување, нема плачење, нема песимизам! Ќе биде кај сите кај и да е, без гајле. Ве гушкам сите Насмевка на лице, смиреност со другите луѓе, бидете силни
@babyhope Fala ti premnogu sto pobrzo site da si imate || crtki @ma4e1311 Fala ti premnogu dajboze da bidne i kaj tebe prirodno i kaj site drugi inaku na mazot mi mu kupiv kutija za poklon so bebe na neze i vnatre edni pizamcina mnogu mali testot i livce pisuvaze ,,za tato od mene i mama" bese premnogu iznenaden i me prasuva dali e ova vistina jas mu velam da i toj veli lele ne mi se veruva kako e mozno imav izgubeno nadez i ocite polni solzi mu beja... @eci85 Fala i kaj tebe sto pobrzo
Феминкии мои како сте ми?Јас воопшто незнам што се случува со мојот организам...имам м.календар апликацијана тел. и таму си пишувам се и следам циклус и овулација.Е сега прашањето ми е-ми означи овулација на 28ми а јас тогаш ништо не осетив а денеска ми потече баш тоа како белка од јајцепа се прашувам дали е можно да касни овулацијата.
Daaa bas sega pisuvam kako bese toj moment vo temata ,,Ke stanes tatko " ke prikacam i slika za 5 min
Kaj mene nisto novo, odvreme na vreme menstrualni bolki, utrovo 36,9 bazalnata mi bese, @orhideea fala na ubavite zelbi jas veke imam edno godisna kerka so IVF, ama sega sakame vtoro, pa ajde i kaj na e spermogramot nesto slicen so 4 % samo normalni spermatoyoidi, pa ostavivme nekoj mesec na prirodno da vidime moze ke fati ima mnogu takvi slucaevi ama kako e Gospod nikoj ne e .
Da tie zdrava i ziva kerkickata jas bi ti rekla da pocekate barem godina da si probuvate so prirodno nikogas ne se znae i taka ti e mala kerkata pa potoa ako ne bidne so ivf ama nedez sekogas ima. Mnogu pozitivni prikazni sum citala na parovi koi prvoto dete go imale so ivf pa vtoroto bidnalo po priroden pat se nadevam vie ke bidite edni od niv
Здраво девојки како сте?? Надвор пукна сонце убаво е ама ладно Јас ви се пожалив дека мн ме боли стомак и левиот јајник.. Епа вчера имав неиздржливи болки па се слушнав со доктрот ми рече да појдам. Бев сабалјево виде од кај иди болката. Нели имав 3 фоликули кога ја примив инексијата за прскање пукнале 2јајце клетки а 1 останала бидејќи била мала.. Е денес таа малата е 25мм и точно притиска на некој нерв на јајникот ете затоа ми се болките.... Тоа е накратко-надолго -Ми кажа дека откако пукнале јајце клетките имало некоја течност што треба да ја има и неа ја имам (како го објаснив ова никако) Не ми замерувајте Незнам! Имајте убав деннннннн