Strv mi e pred dva dena napraviv mi izleze negativen ama neznam dali bese vo red testot bidejki mn bese slaba linijata edvaj ja vidov zatoa sakam da pocekam a mnogo sakam da napravam sega odma valjda sabajle ke napravam so prvata mokraca se plasam da ne mi bide negativen
Ако била слаба 2рата Линија тестот е позитивен, само си во рана бременост.. Направи утре сабалје ќе видиш убава линија
Taman, posle dva dena se pravi pak test, ako veke imalo nekakva slaba linija. Dali se plasis ili ne toa drugo e veke ) bitno taman si za test
Повеќе ти е страв што мислиш дека во секој момент може да добиеш. Со тест барем ќе знаеш. И многу веројатно дека ќе е позитивен.
Devojki leleeeeeeee imam apteka pred vrata trknav sega zemav test i odma go napraviv i i i izleze pozitiven samo linijata e slaba ama za nekolko dena pak ke proveram leleeeeeeee kolku sum srekna ajde verba vo gospod posle dve ipol godini borba bez lekarstva i bez caevi ajde site neka vi ja podari gospod ovaa sreka vi posakuvam od se srce pa sto pobrzo vo trudnicki ve sakam site se najubavo