@miss-bootylicius честитки идна мама,имај убава и опуштена бременост Елка украсив,добро де бебе-елче,али терасата ми свети ко Trump tower,со мрежи,црева фигури и сите салтанати...Блади Мери ја испратив пред некој ден,сеа по исцодокот би требало да овулирам,ни мерам ни бројам месецов,ако треба да биде ке биде и со еднаш.Приметив дека ми влијае лошо на психа па решив малце да сум на дистанца со математика,статистика,и медицински факти!Плус ми се пие винце,во убава чаша и добро изладено,во позадина новогодишен џез,па ај нека не се фати
Јас виното го пијам најмногу поради чашата. Ама ако е ептен убава И го лигавам виното бидејќи не сум љубител и еднаш годишно пијам, ама пусто слаба сум на убави чаши И повеќе сакам да гледам накитеност наоколу и кај другите, дома не ми прави кеиф
@miss-bootylicius cestitki i so lesno pa te cekame da ni pisis prikazna jas uste nemam ukraseno podoma ke ukrasam ovie denovi inace gradite ke mi puknat mn se custvitelni duri me nervira dolnata obleka isto i stomakot sekoj den se poveke mi se due , stomacni grcevi poveke od 1ned cekam uste ovaa nedela pa ke kupam test Ajde coca cola te cekame so pozitiven rezultat i uste nekoja pozz
Devojki sega odam vo wc i gledam crvena mokraca :/ sega mi se denovi na ovulacija, neznam dali e nesto seriozno , imam cista okolu 55 mm pa dali e mozno da puknala, a i piev cveklo neznam i od toa dali moze da bide, strav me fati
Da cekam da mi kasni pa da napravam test? ili uste utre da go napravam? Mnogu sakam da e pozitivnoooooo
Здраво женски jас денес требаше да добиjам но не добив тест ми е страв да правам да не се разочарам па ке почекам уште некоj ден.. @miss-bootylicius честитки милаа имаj школска бременност
Maz mi isto ima varikocela I mu prognoziraa deka nikogas po vtor pat nema dete da imams.Nitu lekovi piese nitu se operirase.od togas 2 pati ostanav bremena.Edna uspesna I Edna neuspesna bremenost
Се обидуваме кратко време скоро 3месеци,но сакам да идам да се провериме,да бидам сигурна дали е се во ред.Па не знам од кај да почнам,може некој совет?