fala vi na site, za ubavite zelbi i cestitikite od srce Gospod sekade da dava vakva ubavina, seuste nikoj ne znae osven mm, cekame prvo potvrda od doktor pa posle da kazeme na najbliskite ke im bide iznenaduvanje.
Честитки на идните мамички со две цртки. Колку ни се раздвижи форумов предновогодишно, топ празнична атмосфера Бокаче мила да не си мрднала никаде. Не отворив да прочитам што се случило, не ни сакам да се нервирам. Ама од овде не те пуштаме додека не прославиме и за твојот позитивен тест. И тој посакувам да биде мноооогу брзо. Ти тука нѝ требаш на другите! Инаку јас еве три дена настината. Ми е страв и да се напијам нешто само на парацетамоли. Месецов најчудни симптоми имам, цело време грчеви некакви и градиве ме болат втора недела веќе. Ќе биде што ќе биде до вторник. Не сакам да се надевам ама некако посилно од мене е. Ме разбирате сите тука
Женски јас уште сум без никакви симптоми за добивање, скренав веќе. Денес осетив некоја тапа болка во јајници додека спиев, мислев дека добив ама пак нишо, додека станав да отидам во вц помина и болката. Не знам што да мислам.
Бубалче, мене секој месец ми се случува по нешто ново што ме чуди и е поразлично од претходно. Издржи Еве, овој месец демек немам овулација, а температурата сабајлево 36.8 ми беше. НЗС нема, се приклучувам кон друштвото што не знае што да мисли А за симптоми да не зборувам. Градите не ме болат, не ги ни осеќам, како да ги немам Кичма боли убива, болки во матка како пред добивање, од 17:00 почнува да ми се спие страшно и зевам цел ден еве веќе 6 дена. Ама мора да биде забавно. Ќе издржиме, кај да е две цртки ќе има Кока, пак за некој ден направи тест, можеби беше рано пред некој ден. Ве поздравувам, да си имате убав ден!
Mislam deka imase kupeno poveke testovi... napravi nov vikendov ako ne dobis mozebi so toj test ke se iznenadis kolku dena ti docni ?
Devojki mene pred nekoj den strasno me bolea gradite mislev oti ke puknat a spiev stranicno , se gledam na ogledalo kako crveni kako nafrlani stranicno mm me ubeduva deka se strii...(dosega ova ne mi se slucilo ) dr simptomi nemam osven povremeni grcevi dolu i ne mi se jade nisto pa naednas se mi se jadi i nezz so da mislam.Deneska e 3den kako mi kasni ama ne se nadevam mn oti nekako neverno mi e da sum bremena ama koj znae nekoj sovet da mi daj ?
Добар ден лепотици Има некој да се пријави со позитивен тест? @CocaColla Направи уште еден тест.. Или мери базална (напнав со базалната)
Zeni, ushte cela nedela imam za pienje od dabrostonot, a kolku shto znam od koga se prekinuvaat cekash nekolku dena za da dobiesh. E sega, denes malku bledo kafeav iscedok mi se javi, kako za pred dobivanje. Mozno li e da dobijam dodeka gi pijam? Vo stomak imam blagi bolki kako za pred dobivanje, me boli i kicma... Neznam vekje...