ma srcka ne se sekiraj bremena si otidi si na ginekologg ,,aj so sreka goleemi cestitkiiiii bidi ziva i zdava i nasmeana cela bremenost
Па незнам ни јас сеуште ги немам почнато да ги пијам се надевам дека ке успе а исто и сите сто сме на форумов сто побрзо си дочекаме бебенца гинекологот др.коруновски ми каза нека имав предходниот месец еден фоликул а мозно било со тие апчиња да имало два до три па дај бозе да се фати несто ако делуваат зашто мене сто е лошо не ми делуваат скоро нитуедни апчиња али ке биде како Господ каже така поззз
Фала уште еднаш на сите,да ви кажам на тие што чекате како господ никој не е,и не се замарајте многу со плодни неплодни денови пошто и психата влијае на тоа.Ви посакувам на сите по едно пакетче со бебенце под елката за Н.Година,и јас едвај чекам на моите да кажам ама незнам до кога,би сакала одма да ги израдувам али ке почека да видам на гинеколог па после. Срекни Празници на сите
veke podolgo vreme se obiduvam da ostanam bremena.minatiot mesec mi dojde na 28 a sega uste nema, imam mali bolki kako pred doaganje, ima li sansi da sum bremena?
Јас добив денеска,се обидувам да мислам позитивно,тестот очигледно немал цртка како што мислев,се обидувам да не мислам на тоа али неможам,баш како за Н.Година ова,многу мие тешко,некако ме утепа добивањево............немам зборови...........хаос од прославава денеска...........
Црнка не е можно да си добила...па сепак имаше бледа цртка на тестот....да не имаш имплантациско крварење или недај боже некакво друго крварење......Не седи мирна,батали нова година и оди на лекар да видиш што е работата. Не е битна сега нова година,ќе има уште 100 такви,гледај си го здравјето. Јас не верувам дека и на тебе и на маж ти ви се причинила втората цртичка.Ако ти е тука тестот сликај го и стави ја сликата да видиме и ние. Те
2012 изминува...за многу од вас буквално изминатава година беше во исчекувања. Нека и наредната година 2013 ви биде во исчекување, но не на позитивниот тест, туку во исчекување и броење на деновите до вашиот пораѓај. Јас вечер на полноќ ќе си замислам желба, а сега ќе бидам кратка и јасна: Боже сега во овој последен ден од оваа година те молам за сите жени во оваа тема, да им ја исполниш желбата да имаат дете во новата 2013год. А посебно те молам за сите оние што им касни веќе да се имаат зачнато и со тоа да не израдуваат во стартот на новата година. Амин!
Здарво феминки јас сакам да ве прашам нешто,предходниов месец ми беше менс на 21 ноември и мм не бесе тука си дојде на 15 декември од тогаш наваму имаме односи редовно и сега на 21 ноември не ми дојде,еве сега е 31 сабајле направив тест беше негативен дали е можно бременост да има ама покасно да се има фатено па за тоа уште не ми доаѓа.во секој случај имајте прекрасна нова година и многу здравје срекја и мн дечинја во новата 2013, поззз
Мила сега ја видов твојава порака, се надевам дека е имплантациско крварење, инаку многу ми е зал ако била заблудна радоста, но сепак разреси ја дилемава или почекај да видис колку ке ти трае ова! и јас сум скрсена денеска, така да не си единствена! се исплакав доообро и за подолго време, така да нисто не ни пртеостанува освен да се бориме докрај! Се надевам новава година ке ни донесе радости, две цртки и гооолеми месиња ај де заедно да ја победиме тагата и во новата година сега во 00:00 да влеземе со насмеани лица и нова надез! Тука сме за утеха, охрабрување и форумов навистина ме смирува! ајде насмевни се и нека ни е среќна нова година и сите да си имаме пријатна вечер, мир во себе и бескрајна љубов, Ве сакам сите...
feminki srekna nova godna neka ovaa godina da bide mnogu beriketna forumov da bide poln so novi trudnici da sme site srekni
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ ВАС И ОВАА ГОДИНА СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НАШИТЕ ЖЕЛБИ КЕ СТАНАТ РЕАЛНОСТ ВИ ПОСАУВАМ СЕ НАЈ НАЈДОБРО НО ВОВАТА 2013 ГОДИНА ФАЛА НА ЧЕСТИТКИТЕ,И НА ТЕБЕ СЕ НАЈДОБРО И МНОГУ СРЕКЈА И РАДОСТ ВО НОВАТА 2013 КАКО И ТИ И СИТЕ ДРУГИ ДА СИ ДОЧЕКАМЕ БЕБЕНЦА ВО НОВАТА ГОДИНА
zenski nema razocaruvanje i nie probuvame nekoe vreme ajde ke bide se samo verba,i pozitivno ke vidite deka ovaa godina ke ni se ostvarat zelbickite da staneme mamicki jas sakam da stanam majka na bliznacnija se nadevam ke mi se ispolni zelbata SREKNA NOVA I SE NAJUBAVOO VO NEA MNOGU PLODNI DENOVI I GOLEMI MESINJA I SMEI I RADOSTI
SREKNA NOVA GODINA na site feminki, mnogu ljubov, zdravje i radosti, i novata godina da ni donese mnooogu POVEKE BEBINJA, zdravi i pravi i BREMENOSTI kaj site koi doolgo cekame da ni dade Gospod po dve ili tri odednas
Еве 2013 дојде нова надеж, нова сила, нова позитивна мисла, нов почеток, нова шанса....сето тоа ќе биде на крај РАДОСТ ВАША! ... верувајте во себе,вашата сила доаѓа од вашиот центар на телото....за центарот треба цел, а вашата цел е едно мало бебе...нека вашата утроба што побрзо биде исполнета со едно малечко...па може и 2 зошто да не
Драги мои, од срце ви посакувам во 2013 да ви се исполни најголемата желба и да станете мамички на здрави и прекрасни дечиња! Среќна и бериќетна 2013!
Честитки до тебе и сите други па кај сите близначиња да ни се фатат се надевам дека на сите ќе ни се исполнат желбите и ке станеме мамички ви посакувам оваа година ДА НИ БИДЕ НАЈПЛОДНА НА СИТЕ
Мили мои среќна нова 2013,ви посакувам пред се здравје,срека многу љубов и оваа година да ни донесе на сите по 1,2,3,4 или колку сакате мали душички кои ке ве направат најсрекни на цел свет!!! Лори за тебе... тоа што нема радосна вест нека остане во минатото заедно со изминатава година и сега со нови сили продолжуваме понатаму...ПОЗДРАВ НА СИТЕ!! Убав помин за празниците што претстојат
Фала Лале и на мене, и на тебе, и на сите сто долго чекаме оваа година да се израдуваме со позитивен тест и тоа сто наскоро)и време е да се селиме во труднички муабети, здосадивме на темава)се најубаво феминки