Devojkiiiii pozitiven e!!! Pred 30 min go napraviv jasno se gledaat dve crti od vozbuda nemozam da ja klam slikata na site vi posakuvam da si ja docekate ovaa sreka kako pijana sum ke stavam sliki podocna
Aiiii bravooo cestitkiii. ubava i lesna bremenost. kolku dena ti docnese? P.S spodeli nekoe simptomce backiii
Kako go pies utrogestanot jas imam cisti i so klomifen stimulirana napraviv prvata inseminacia. Pa mi dade utrogestan vaginalno tripati na den demek bilo za zadrska na bremenost. I eve sum nestrpliva uste nekoj den i test.
Vide deka te fati majata.Dzabe se nervirase.Mnogu mi e milo.Uzivaj sega iznenadi go mazot ti i so sreka da ja docekas novata godina, da povleces noze za site sto ostanaa da te stignat.
Haha daaaa ama mn se nervirav imavme losi rezultati za mm ama koga saka gospod saka iskreno so 4% normalna morfologija ne ocekuvav bremenost... sepak vlecam noga site do krajot na godinata da se druzime vo tudnicki
8dena mi docnese (sekogas mi docnese ama sega najmnogu) na 1strana prethodno imav pisano simtomi deneska od sabale...bolni gradi , stanuvanje navecer i glavobolki.Site da si docekate do edna do nova godina
Честитки мила, многу убави црвени линии а јас ти посакувам уште поубава бременост и најубаво бебче, уживај и со лесно да ти е