Здраво женички како сте? Убавоо, има и пријавени за НЕ добивање... Ниедна да не добиете наредни 9 месеци Ве следам секој ден само немам доволен фонт на зборови ... Ајде малце размрдајте ја предовогодишно темава нека се можат дебели Поздрааав
Девојки искусни ми треба ваше мислење,за спермограмот на мојот сопруг.Во сабота ке добиеме резултат од спермокултура,а во понеделник сум кај матичната ми треба ваша подршка и мислење.Имајте убав ден
Jas vcera gi zavrshiv dabroston tabletite i denes mi e den za dobivanje. Vsushnost po terapijata, vo rok od 5-6 dena treba da mi dojde. Simptomi nemam. Samo toplina na momenti vo jajnici. Bolkite od pred nekoj den kako da imam dobieno vekje go nemam. Ostanuva da cekam. Ve molam stiskajte palci, jas vo moite molitvi osven za mene i za site drugi go molam Boga da im pomogne. Gushki
Здраво женички! Што убаво сте се распишале, на рати ве читав Да пријавам симптоми и несимптоми, да не ми се пише минус случајно Гради подболуваат, грчеви долу како за добивање, соништа ме измачија ( ), пантолоните ме стегаат, подуена сум и како балон се чувствувам, де ми студи де ми е жешко (во просторијава е 100 степени, а јас смрзната сум моментално), апетит = 0 ( ), кичма не ме боли, кафеав секрет немам се уште (а вообичаено е два дена пред добивање да имам), едвај сабајле се освестив а рано си легнав, чудно расположена несвојствено за длааабок пмс - летам, температурата малку падна од 36.8 (вчера) на 36.7 (сабајлево) и утре ако отиде уште надолу толку ќе биде од мене овој месец. Останува утре да видам Море ама ќе се испразни темава до 2017 Ви пуштам среќа на сите да не добиете тие што чекате да не добиете
Od dobraston mene mi doncese 6 dena a pred toa nikogas ne mi docnelo povekje od 2 dena i imav mn glavobolki, inace daj boze da ti se ostavri zelbickata i na site devojki tuka da si stanat mamicki, i jas sekogas se molam Bog na site da im dade da si docekaat bebenca pa i na mene
Jas denovive sum vo radna akcija Pa zdravje na kraj na mesec da imam ubavi vesti Zencinjaaaaa pa grupava da ja zatvorime za nova godina sve so pozitivni testovi posakuvam ❤️❤️❤️
Se "otepavme" od obiduvanje vo plodnite denovi @Bebulleee , a posle toa maz mi go izmacuvam so apstiniranje... ednostavno zelbata mi e vo minus zaminata
Добив. Така без никаква најава. На точен ден. Без ниеден ден каснење. Ни еден ден надеж. Ни еден ден возбуда. Ни еден ден не сум плачела повеќе како денес. Солзиве сами ми течат. Не запираат. Емоциите ме срушија. Лута сум на сите, на себе, на цел свет. Нешто ми го стегна срцето и не ми го пушта и во грлово грутка од солзи ме дави. Жал ми е за ваква Нова година. Жал ми е за мм кој знам дека очекуваше овој месец.
Mnogu dobro te razburame site tuka... Pominuva besot za nekolku dena. Posle pak so novi sili. Znam deka zvuci kako klishe no, ne ni preostanuva drugo. Gushki
Избриши солзите . Ќе биде нареден месец , ајде една насмевка на лицето. Имаш сопруг кој те сака и еден ден ќе ги видиш двете црти. Секој се надева , се бори со сета сила . Идат убави денови , празници ни останува да се молиме и обидуваме , да имаме надеж дека во 2017 година ќе дојде штркот и ќе ни ја стопли душата. Дојди да те гушнам