Нека е жива и здрава малата принцеза,голема да расте, а ние наскоро да се читаме во мајчински муабети,во што поголем број
Ти кажав мое искуство,што не мора да значи дека и кај тебе ке е така. Прочитај убаво има многу форуми баш за ВИТЕКС и многу членки имаат позитивни искуства . Инаку како е тастатурата
Малце е перверзна али ќе ја доведам до колосек.... П.С само што ја средив менструацијава сега треба пак да ја расипам.. Ааа така немаа!
zdravo na site jas sum nova na forumov i se priklucuvam na grupava bi sakala ako mozi da mi odgovorite..znaci vaka jas lani vo noemvri mesec bev bremena ama za zal zavrsiv so kiretaza odtogas pravev pauza 4 meseci i od april mesec probuvame povtorno so soprugot ama nhe saka da bide ..prasajneto mi bese da bidam kratka maticnata mi prepisa cikloproginova dali imate nekakvo iskustvo dali se ostanuva bremena i pri nivno koristejne ili se konraceptivni vi blagodaram ..
Јасминче, добре дојде на темава и побрзо да се преселиш во Труднички А на прашањата ќе ти одговорат тие што имаат искуство со циклопрогинова, јас не знам.
Cikloproginova не се контрацептиви и можеш да останеш бремена додека примаш терапија. Во основа тоа е хормонска терапија која го симулира нивото на хормони што би требало да ги има кај жената во нормален просечен циклус од 28 дена. Јас ги примав пред инвитро претпоставувам затоа што имам долги циклуси, со нив го доведов до 28 дена. Се надевам ти помогнав.
pandelka fala ti srcka mora samo pozitivno da mislisme veruvajte vo sebe jas sum mn pozitivna zatoa sto da bidam iskrena prviot pat samo od edno probuvajne vo mesecot se fati bebulete ama ete ne sakalo da bide za mene a sega so meseci i pak nisto
ti blagodaram srcka pa bas i za toa mi gi prepisa maticnata r4adi sto imam neredovni menstruacii i i so idejne na 34 ili 35 dena pa sakav pred da gi pocnam da vidam dali ima nekoj iskustvo so nivno koristejne a sepak ostaala bremena ti blagodaram pozz
Ајде @bela.m нека биде мотивација за посочен дочек на нова година, квалитетно пречекување на новата за крај на јануари да е квантитетно