Здраво јас не сум нова на форумов но во темава никогаш немам пишано но често ве следам. Имам една колешка која имаше закажано скопје операција имаше мн голема циста нислам дека беше 12см ако не се лажам ама по моја препорака зеде секојдневни влошки од TIANDE фирма слична како авон ама демек на природна база, ги користеше 10тина дена и кога појде ск на операција и кажале дека цистата се исушила и докторо неможел да поверува како е можно. Кој има мака со тоа слободно пишете.
ела да ми те гушнам за некој ден почнете си со повторување на лекциите најмногу од луѓето што ги знам се родени во текот на септември и почеток на октоври ... you know what I mean
Благодариме за одделенито време и советот.. Но, запознаени сме со влошките на Тианде... Уште еднаш фала
Ајт добро утро Веке неколку дена немаме видено две цртки од тие ЧРВЕНИТЕ,ајде кој до каде е со недобивање на рапорт сите до една
Фала богу вративе сите ми се на број Заповед: поќе да те има на темава ми шириш ептен позитивна енергија Ете така да си знајш!
Кога сме кај ширење чекам да си оди оваааааа гостинката де па кога ке раширам тоа нозете упс мислев позитивна енергија лелеле шо напраивме ке биде работава Ти благодарам од срце ако мислиш така (за позитвна енергија зборам)
Не видов дека си ме прашала изгледа имаш редактирано - даа околу 26/27 не знам точно кога беше овулацијата, одвај чекам да помини времетоо