јас само да ве поздравам женски, тек ми почуваат плодните денови така да имам доста време за надевање и филмање
Добро утро, како сте? Јас еве со чај се лечам и се нервирам. Тест можам да направам најрано за 3 дена, а болна сум, не поминува, изгледа ќе морам антибиотици да пијам Гушки за сите
Девојки здраво!Јас утре имам закажано за проодност на канали во систина кај докторка Корнелија Трајкова и ме фаќа паникаОд ваше искуство дали треба нешто да се напијам или... нешто за болка што ли знам.Оф ај нека помине ќе се онесвестампоздрав и убав ден
И мене ме интересира се шо можи да ја ублажи болката И јас планирам да правам и само одложвам од пусти страв, многу сум плашливка... А да не е полесно со анестезија да се направи? Макар шо од анестезија уште повеќе се плашам
Za anestezija ne frlajte pari isto boli.Vo Plodnost frliv 2000 plus i pak ubavo me zdobole.Ne me uspaa samo malku bev kako zasemetena a bolkata ista.
Кога бев во Систина за ХСГ , саат време пред закажаното се напив спазмекс и Б6 . Но не е страшна болка . Се издржува. Храбри жени сте , за три минути работа нема потреба од страв
И јас така се тешам,си викам здравје понатака и пораѓај ќе не чека,ова би било ништо во споредба со тоа.Само нека поминува добро,мора да се издржи Фала ти на одговор и подршка
Jas pravev ne e ic strasno i nema nikakva bolka, samo od posle nekolku dena kje ima krvarenje kafeno sto e normalno
Јас денес треба да добијам (недобијам), ама не се надевам многу бидејќи пред два дена правев тест и беше негативен
Ние завршивме со микробиолошките, кај мм се негативно, кај мене се негативно.. Ако е негативно луѓе, освен од тие бактериите, од шо можи друго да бидат покачени леукоцити во сперма некој да знај?? Можи од настинка, расипан заб или нешто слично??? Стварно не знам како да се реши ова...
Dva dena pred da ne dobijam napraviv test i bese negativen posle mi kasnese dva dena napraviv test bese pozitiven
Само спермограм правеше мт? Спермокултура ? Со спермокултура ќе се види дали е присутна некоја бактерија или не и дали тоа го предизвикува покаченото ниво на леукоцити.