Ne te svakjam kako moze da se napravat 4 inseminacii vo eden ciklus? I edna ako e do toa kje uspee bidejkji se stava bas koga ti pukaat folikulite. A i znam lugje sto bas od 3-4 ta im uspealo. Iskreno ne sum slusnala deka moze taka
Не во еден, преку еден Значи ќе изгубам 8 месеци во инсеминации Долг процес е ова ама не ни останва ништо друго освен да се бориме
Haha pogresno sum te razbrala Ajde mila se nadevam deka uste prvata kje ti bide uspesna. Tuka sme site so tebe da te bodrime i sto i da treba da si pomagame pa posle zaedno site da odime vo temata Trudnicki muabeti
Трчајќи стасав на работа, мислев дека лом сум се направила, дека ми дојде, бидејќи ме приболува и стомакот, ама ништо, само исцедок бистар како водичка.Некој да сподели мислење, искуство?
Исто,и јас денес треба да (не) добијам.Бев низ град од сабајле и осетив ко да ми потече нешто,и си реков еве ја дојде,ама не е обилна прв ден па ке издржам уште саат време,плус во црни фармерки.Дома коа видов само вода.Мислам дека е од прелада/настинка тоа,а и за бременост би требало,дека има зголемено лачење секрет,сама си се штити матката.Инаку не ме болат градите денес,што за мене е индикатор дека сигурно ќе добијам;/.Стискам палци за тебе
Девојки ми треба ваше мислење,пред да слушнам од матичнатаКолкав проблем е ова од лева страна.Има ли некој некое мислење.фала ви
Вака во систина одлично поминав.Бев кај Докторка Корнелија Трајкова,супер жена се кажува што прави и гледа да те опушти.Болката е како и секој пап и микробиолошки дур става инструмент друго ништо не осетив.Цената е 5240ден и по можност побарај си и резултати на цд да ти ги стават.Се на се3мин работа.За односи ми рече за два дена може слободно после два дена.Ете го пратив и мојот наод па ќе видам со матичната.
Ejjjj super super cim taka, me opusti malce epten nekako se plasam poradi losi iskustva ... ama ete bravo cim taka fala ti mnoguuuu Prakam gushkiii
А јас имам зголемен исцедок (бело прање) и градите уште ме болат на допир и ми се меки. Незнам дали да правам утре од сабајле тест, ти кога планираш да направиш?
Колку ти доцни?Јас ке си чекам викенд,кешки да не дојде.Искрено,негативен тест ми е некако потрауматичен од добивање..Дај боже да си чуеме сите,што побрзо
I jas isto taka se osekjam, ako ne dobijam denovive odam pravo na eho vekje testovite mi se preku glava
Денес требаше да недобијам, но имам невообичаени симптоми.. Јас незнам дали ќе издржам да не направам
I jas gi imam istite simptomi minatiot mesec na 20 dobiv ama mene sekoj mesec mi kasni po 2 -3 dena a sega i pocna kicmata dole da me boli
Девојки читав на нет дека имало два ефикасни тестови за бременост во домашни услови: Тест со сода бикарбона Уринирајте во чашка со сода бикарбона. Ако почне да врие значи бременост, а ако не врие ништо од бебе. Тест со шеќер Овој домашен тест за бременост е важно да се направи со првата урина за денот. Во чинија ставете 2-3 лажици шеќер на кристали и уринирајте на неа. Ако шеќерот не се раствора и формира грутки, купете си медицински тест за бременост, бидејќи најверојатно очекувате бебе. Па ајде девојки пробајте па пишете и трудничките нека ни ја потврдат веродостојнаста на овие тестови