love23 да ти се живи и здрави 2те ангелчиња, честитки посебно за новороденото бебе, големи да растат и бато и дада
Ви благодарам на сите ваши искрени честитки могу ми значат а исто не можам да ја заборавам подршката која ја добивав пред да останам бремена со првото истиот проблем го имав со маж ми неможев да останам бремена цело време бев под стрес и се мислев секој месец ќе останам бремена и откако решив да не мислам на тоа и се опуштив останав бремена и кога дознав бев пресреќна и веднаш ви пишав тоа може да го видите поназад во мислењата истото ви го препорачувам на сите без нервоза опуштете се и се ќе си дојде на свое место и еве има две прекрасни ангелчиња па среќно годинава на сите.
Денеска си видов || , вајда овој пат ќе успее, бидејќи преходно имав спонтан, уф сега сум и уплашена и радосна ...Ајде годинава нека тргне вака кај сите вас со ||
Ајдеееее, повлековте нога годинава!!! Секој ден по една трудница имамеее!!! Честитам мила, заборави го спонтаниот ќе си имаш најубава бременост и прекрасна бебушка во раце! Се најдобро!
ЧЕСТИТКИ ДО ТЕБЕ И ЛЕСНА БРЕМЕНОСТ ДА СИ ИМАШ СЕ И НАЈДОБРО ДОБРО ТРГНА ГОДИНАВА ПА ДАЈ БОЖЕ КАКО ШТО Е СЕГА ТАКА ДА СИ ПРОДОЛЖИ ГОДИНАВА СЕКОЈ ДЕН ДА ИМА || ЦРТИЧКИ КАЈ СЕКОЈА ПОЗДРАВЧИЊА ДО СИТЕ
Завлекувам нога и јассссс.....и јас денес добив две цртки....бај да веј честитки до новите трудици до тебе нова мамичке ( love23 ), да ти е живо и здраво
честитки до тебе лесна бременост и многу многу среќа и се најдобро Машала машала ни тргна годинава За добро нека е!
па редно и беше, после година и полобидување и после една вонматеричност и еден спонтан стварно беше редно......се надевам и го молам Господ да ме исчува овој пат....ви посакувам на сите да си дочекате две цртки...
Честитки на мамичките за нивните бебенца, честитки и на идните мамички кои си добија две цртички, честитки на упорните душички кои се обидуваат за бебенца, сите сте јунаци и заслужувате се најубаво!!! СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и да сте живи и здрави
МАЈАГ и ПАНДЕЛКА, со среќа нека ви е бременоста, заборавете на претходните лоши искуства, бидете опуштени,немојте уште сега бебчињата во грч да ги држите...Со лесно, и за 9 месеци со здрави прави и розевки бебиња во рацете. Повлечете нога и за другите девојки,оваа година изгледа ќе биде ептен плодна.
Дај Боже, чул те Господ, на повеќето од нас на оваа тема верувам дека тоа е најголемата желба А на тебе Силк кога ќе дојде времето за породување, Господ да ти ги смали болките под минимум и се да помине како песна, истото и на сите други им го посакувам тоа, на сите кои го очекуваат тој чин, поскоро или подоцна, важно да помине се се се најдобро и најлесно
Што убаво вака само да ѕирнам што има ново кога тоа еден куп бебиња и фетусчиња. Ај со среќа мамички и со лесно идни мамички
честитки за новите трудници, имајте лесна бременост, годинава убаво ви почнува, така и да продолзи, и да има усте мнооогу нови месиња, а тебе Панделка ти посакувам овој пат да ти биде се во ред, опусти се, не мисли на она сто било, сега е нова година, нова бременост и нова надез....узивајте девојки и искрено ви посакувам се најубаво)