Пред 10м проверив последен пат, поради истата причина, премногу ми доцнеше. Испадна тироидната, плус со покачени антитела и бев на 25мг Еутирокс, па веќе 5,6 месеци на 50мг сум и последен пат беше добар хормонот. Само што кога испитував доев сеуште, сега не дојам... @Bebulleee не ми е редовна сега последен пат па на 30 дена добив, што е чудо, се на 35-40 добивав, со тие исклучоци кога добивав со апчиња на веќе 50+ од циклус. Оваа последна менструација дури ден ми течеше убаво, прв ден црно-кафено, втор ден убаво црвено, трет ден пак кафено ептен малку, па мислев ми заврши зашто ноќеска ни капка не истекло, четврти ден утоп лом, аавеќе веќе 5ти немав ништо, ептен чудна менструација... Инаку по 7 дена ми трае... Ќе земам од лентите, па ке видиме...
Да си провериш пак хормони обавезно.. И јас како тебе имав нередовна менстурација ми идеше на 32-35-49 катастрофа.... После имавме пауза од 4 дози на ДАБРОСТОН и стварно мн ми помогнаа еве сега од Август месец имам циклус на 27 дена.....
Да помине новава година, па ако не останам бремена, на следен мензис ке проверам хормони Ама дај боже новогодишно да се оплодиме
Дабростон пиев 3х1 од Август до Ноември. Од првата доза па се до денес ми е точна на 27 дена, за понатаму ќе видиме
провери хормони обавезно штом одамна не го доиш детето а имаш млеко можно е пролактинот да ти е висок, што исто спречува овулација и бременост, на 3ти ден од циклус се проверува
Добро утро женички, ви посакувам убав ден Ми се ближат плодни денови, а ние уште сме како изморени од грипот, којзнае на што ќе изгледа домашната овој месец. Чкрабаници. Ама мора да се издржи, нема друго Ве гушкам сите
Добро утро и од мене Една година до денеска дружење и поддршка - ај, нека ми се множат, ама во труднички, мајчински муабети
Честитки милааа, преубава вест од сабајле. Имај си најубава и најлесна бременост,сега уживај во мешето а понатака топи се на очиња мили Ве гушкам
Feminki minatiot mesec pravev inseminacija I sekako neuspesno. No ovoj mesec mi kasni 4 dena I si mislam dali e mozno da IMA nesto inace mnogu me bolat gradite podueni mi se, jajnicite is to kako pred da mi dojde I grbot me boli I kako mravki da me lazat . neznam sto da pravam dali da na pravam test no mi e strav da ne se razocaram pak . Aj sovet