Фала ви најмили мои, дај боже да биди се како шо треба, знаев дека една по една ќе си се префрламе во труднички...и да знајте штом кај мене успеа на толку проблеми, вервајте дека ќе биди кај секоја од вас. Ве гушкам најслино
@SophiaBella cestitki so lesno da si ja iznosis bremenosta. @Seduction cestitki i na tebe za pozitivniot test,prostete nekoj ako sym zaboravila,@kukla21 i jas imev hiperstimualicja samo prv stepen i sekako zavrsi so visoka beta.
Zdravo zenicki kako ste? Sakav da ve prasam ima li nekoj iskustvo so tetovi za ovulacija. Imav prva inseminacija i normalno neuspesna. Ama si velam da probam sega mi se blizat plodni denovi pa da probam so testot za ovulacija i prirodno. Veke nemam sila da odam po doktori. Samo ti velat ke bide ne se nerviraj da ama kako? Sepak ne se otkazuvam...
Софи честитки од ,таман се спремаше за инсеминации и чуда,гледаш што ти е позитивна карма.Со лесно да ти помине бременоста,и да не снајде сите твојава среќа
@SophiaBella честитки и со лесно сабајле гледам топломерот до мене мм шо се мерел ноќеска, се зезнав измерив базална 37.3 ми излезе.. ај можеби ќе се задржи на тоа ниво