Симптоми кај мене исти како за добивање имам, болни и зголемени гради, ама ништо необично исто како секогаш и слаби менструални болки, се осеќам како да ќе добијам секој момент. Денес правев bHcg 400 и нешто е, ама на ехо не се виде баш ништо изгледа е премногу рано на 1 ден доцнење бев. Сепак се плашам дали е нормално ова.
Ne se sekiraj sve ke bide vo red rano e za eho mislam da se vidi bilo sto don't worry just be happy te guskam
Јас до сега на работа бев Алал да им е на ти е што си се веселат . Би сакала некогаш да се најдам и јас од другата страна на кафана/ресторантот. Нова година , што е тоа за мене. Сакам побрзо да замине оваа 2016 год. А во новата посакувам прво здравје , среќа , љубов па и по едно бебе во стомак. Здравјето е пред се. Среќата е да бидеме позитивни како и до сега , а љубовта за да се направи бебето Добра ноќ убавици
Добар ден лепотици Сакам да проверам хормони дали треба на 3 ден од циклус? Како што сметам треба да ми дојди на 6ти а 3ден ми паѓа во недела и сеа нз шо да правам
Мене матичниот ми рече трет ден, максимум четврти. Ама јас отидов на клиника во сабота, тогаш паѓаше трет ден. Види можеби ќе ти дојде попладне или вечерта на 6-ти, па во понеделник ќе излезе да ти е трет ден.
Еднаш мене ми се случи така и го утнав месецот. Кога му кажав на матичниот мирече дека може од 3 до 5 ден.
Зависи кои хормони ги испитуваш ,ако се сите наеднаш тогаш најдобро е 3 ден , ако е само пролактин тој е 6-7 ден Поздрав
А недела не работат? Мислам дека и мене во недела ми се падна тогаш и во недела испитував... може и саб да беше, да не знае некој дали работат и недела.. До душа врска немам каде ке испитуваш хаха Јас за на гинекологија зборам..
Na ured.ispituvaat? I da.ispituvaat nemoj tamu. Podobro ti e na bolnica. Javi se i vo adria prasaj dali ispituvaat so.upat