Zenicki jas ve citam i na site vi posakuvam prvo srekna nova i srekni praznici i po edno bebe ovaa godina ima golemi praznici i godinava pred vas ke bidi vi pustam sreka i da vidam uste mn pozitivni testovi ponatamu jas bev na pregled i bas za cudo sum ostanata bremena vo posleden den od ciklusot sakam da vi kazam pisuvajte domasno i vo drugi denoci a ne samo vo plodnite za koj mislite deka e momentot pozz
ПОДДРШКА- Каде сте жени, јас само да ве поздравам Јас добив, ми протече крв, 1 ден порано. Ќе следам ситуација до вечер да видам како ќе биди дали ќе има или не... Да ве прашам еве прокрварив значи ми е 1в ден од циклус, безразлика дали ќе имам во текот на денот или не така? Да си прашам сигурно да не ја луФнам работата Благодарам, поздрав
Ubavo treba da ti dojde,da krvaris normalno.Posle 16h ako dobies ne se vazi.Utresniot den ke go smetas za prv.
И јас да ве поздравам Бебуле, следниот месец нема добивање! Многу ни е тивко на темава Лолипоп, добредојде и побрзо да се префрлиш во Труднички
Поздрав женскии јас само да ви најавам недобивање утре но не се надевам многу...ѓи имам сите симптоми за идење на баба рога но тоа е...што е нашо ќе си дојде и тоа пискоро...ајде позитивни мисли ни идат убави празници
Како сте милички мои Јас само да ве поздравам,не пишувам многу,но редовно ве читам и навивам за две црти кај мене следат плодни денови,така да морам да бидам вредна и да си го напишам домашното Ве гушкам и ви посакувам среќен Бадник и Божиќ
Здраво и од мене Најверојатно кај да е ќе добијам , имам менструална болка толку болна што и ќичма ме боли. Боли како да ќе раѓам пак Боли и престанува. Преаска бев кај свекрва месев баница , сега дома варам гравче и за мене и за мајка ми Среќни празници , убави желби за сите
Еци уште има надеж Еленота, ќе те чекаме за четири дена со позитивен тест! Бејби, фаќајте се за работа, па да не израдуваш за две недели Бокаче, смееш ли апче за болка да пиеш? Зошто толку неподносливо боли?
Не знам дали да се напијам нешто. Обично од сабајле ме заболивало стомакот и сум знаела дека ќе дојде . Сега ме грчи и боли , али ќе видиме што ќе биде. Гушки до тебе
Отворив нов лист во 2017 година и го запишав првиот тест негативен. Боли како и првиот. Денес 58 ден од последна менструција , ужасно се чуствувам па после празнициве ќе закажам за преглед. Уште малку поминуваат 6 месеци од ивф па со нови сили се враќаме во игра Мм има механички проблем што кога доага време за спермограм целиот се кочи и не може да сврши, сега ќе почнам да разговарам со него за нов спермограм и се надевам дека ќе може да ја наполни чашката . Можеби ќе имаме изненадување тогаш Пмс ме дрма па си размислувам што би било кад би било.
Баба рога пристигна но јас не се откажувам нема плачќи само позитивно.Бадник е па како мало дете ќе си посакам паричката мене да ми ја дадат но како и да е не е важно...важно е да имаме здравје,мир,слога...па се друго ќе си дојдесо ред...поздрав женски имајте убава бадникова вечер