Isto stanje e i kaj mene dobiv dobiv dobiv i na tolku filmanje mesecov dobiv ... Ideme po hrabro godinava samo toa ni ostanuva Srekni praznici devojcinja
Ќе имам друштво за месецов изгледа... Ајдее напомош да ни е празникот, Господ да ни поможи... Пред се здравје, слога, мир и да не израдува првин со полни мешина после со полни раце дечина..
Лани паричката се падна во куќата. Во текот на изминатава година домот го средив , има уште малку но задоволна сум. Годинава паричката се падна во Господ , се надевам дека во теков на оваа година Господ ќе ми ги слушне молитвите и ќе ми ја исполни желбата. Би посакувам мир, слога , љубов , срека да ве прати во оваа година. Убави празници се сакајте се со вашите најмили. Мајка ми не можеше да ја спреми вечерата , сироти останаа со татко ми сами ... Иако беше невозможно успеав да стигнам до кај нив и ја поделив вечерата со нив . Нејзините солзи ми ја стоплија и истовремено ми ја скршија душава . Нејзината желба ме исправи пак на нозе за да продолжам да се борам .
Христос се роди!Среќен Божик на сите кои го слават!Празников нека ни донесе мир и спокој..всушност за тоа и постои-да не потсети сите дека чуда се случуваат и никогаш да не изгубиме верба.Ви посакувам убави празнични мигови
Девојки ви посакувам среќен Божиќ и многу убави моменти оваа година. Нека Бог ни ја даде таа среќа сите до една наредната нова година да си ја дочекаме со бебенца го рачињата. Мене ми поминаа плодните денови па сега си чекам да дојде времето за резултат, за некои две недели Поздрав до сите и ајде една по една постирајте позитивни тестови да ни тргне годинава п.с. Оваа година паричката после долгооо време се падна кај мене па се надевам оваа година ќе биде моја и најсреќна ❤️
Христос се роди!!! Срекен Божиќ оваа година нека биде плодна најплодна за сите од оваа група. Друга година Божиќ да си го дочекате кој со едно кој со две бебиња,може и со меше до заби
Христос се роди! Нареднава година нека е ова најчестата реченица: Се роди... Женски ви посакувам среќен Божиќ, здравје, среќа, мир и љубов! Нека ви даде овој празник спокој. Да бидете здрави и живи! Се надевам убаво сте расположени. И ајде, одамна немало позитивен тест Ве бакнувам
Среќен божиќ.. Мене тек ми поминаа плодните (бар мислам тоа беа плодни), имав исцедок некој и болка лево десно и во средина еден ден, тоа пред дваа дена. Бевме активни па таму накај 25ти ке чекам да недобивам... Опуштена сум, а и цистата ми беше пукната (имав водена од 6цм), па може ке биде овој месец..