Бокаче, среќен роденден, да ти се множат годините! И јас ти посакувам бебенце и здравје! Еленота и Емилија како сте? Немам ништо посебно за кажување. Градите ме болат, ми се спие и од температурава де ми студи де ми е топло. Стандард. Убав ден ви посакувам на сите, бидете ми насмеани!
Хм, ајде еве и јас се пријавувам, ама знам дека ќе се одјавувам Утре е мојот ден. Не се надевам многу(скоро ич) не бевме највредни, веќе пишав претходно, не темпиравме, т.е не се замарав, за да не се разочарам. А од симптоми, вчера мислев готово многу ми беше лошо. Не знам што ми бидна. Ми се слоши, ми се сврте памет, бледа, ми падна притисокот, додека бев на работа. Се соземав малку, после работа бев до маркет пазарував и дома. Кога дојдов треска ме тресеше, не можев да се стоплам. Мислев грип ме фаќа, ама еве утрово ништо. И не можев да се помрднам, се осеќав преморена и без сила и енергија. Е сега тоа најверојатно беше мојот и само мој Господин ПМС, кој кај мене е многу изразен, ме крши буквално секој циклус, и сигурно се здружил со другарка ми Анксиозност. Јадев маслинки, малку мевце, нешто солено, мажето ми свари супа и подобро ми беше. Еве денес сум ок. Засега. Извинете на долгиот пост Убав ден имајте си, ве гушкам ве стискам
@bokace среќен роденден мила, ти посакувам во најбрзо време да дојдиш да ме дружиш во труднички.. И на сите останати истото ви го посакувам, ајдее редно е некоја таму да ми се придружи, секој ден ве следам и навивам
@bokace Среќен најсреќен нека ти биде...ти посакувам што побргу да ти се оствари најпосакуваната желба,имај убав ден п.с идеме на торта
Си чекам Добра сум незнам што да кажам ја нема уште вештерката (и да ја нема 9 месеци) симтоми немам никакви, ни болки во гради, но во стомак чудно .. останува да почекаме и тест да правам
Ви благодарам девојки , да сте живи и здрави Јас спремам по дома , ќе ни дојде поп да си ја осветиме куќата и да отвориме книга за слава Повелете на торта
Eve sum I jas I kaj Mene ja nema vesterkata a simptomi nemam Dr osven malku so me boli stomak , I toa nautro samo . Da se nadevam deka I denes ke ja nema pa utre da si napraam test. Ve pozdravuvam
Ајде да не добиеш 9 месеци Јас сум 9,10 дена пред добивање/недобивање и еве вријам цела, се нешто ме нервира, болка во кичма, бубуличките почнаа да искачаат (од оние мали по врат, на чело и од страна на лицето)... така да мислам дека нема ништо и овој месец... ама ај мала надеж имам.. @bokace нека ти е најсреќен роденденот, жива, здрава и весела нареден роденден со бебе да славиш
Е & Е нема да добијат! Едит. Вере ќе не изненади! Мариз ме потсети дека и бубулица ми излезе, ама не гнојна, туку како внатрешна и на сред образ Јас наредната сабота треба да не добијам
Daj boze od vasi usti do bozji usi inaku go isprobav i toa so sodata i vriese a za test utre moze ili zadutre ako ne daj boze dojde vesterkata
женски да ве прашам и вас за мислење. праев тест ми искочија две линии (завчера го правев).И сега имам болки како за добивање. И осеќам дека ќе добијам. Имала некоја од вас слична дешавка? фала имајте убав ден. А инаку ми каснеше некои 10 дена.