Е ама не сте инересни со лажењево,дај напрајте тест,Ве мислам ко мајка шо детето и е на екскурзија,ајде сакам да се издрадувам
Ajde utre Rekov deka nema da zemam Pak ama sepak ke Moram izgleda utre sabajle ke ve izvestam veruvam
Здраво повторно. Цело време читам и сите Ве пратам и навистина се сочувстувам со секоја која е во исчекување,секој ден влегувам и навивам за сите да се израдуваат со позитивен тест...Јас 7 месеци бев одвоена од либето(надвор од Мк работи)и стагнирав..А и кренав раце од броење плодни неплодни,реков што сака нека биде...Пред 5 дена имавме односи и пред 3 ,фактички 25ти ден и 27ми од циклус,вчера требаше да ми дојде ама еве ја нема,а болките се тука.Секогаш имам мала доза на надеж,па сакам да прашам дали некоја познава некого или има лично искусено да останела бремена во овој циклусен период?
Фала на инфо,јас во принцип имав редовна,ама последнава цела една година беше различна,варираше од 26дена до 34дена.Сепак ете добив плус инфо да размислувам оптимистички.Фала ти и со лесно
Ризик јак, мила душа и да погинеш, колко можеш ќе се спасиш! А кој се спасил од жени! хахаха Срцка што и да биде со тебе сме, и мора да биде!
Кај мене почна чувствителноста на мириси и сите гадни мириси доаѓаат до мене Не се издржува Во сабота треба да не добијам. Температурата ми е ко луда, само сум изморена, градите ме убија значи начисто, а лицето ми е катастрофа покатастрофа не може да е. Не знам што да мислам. Најдобро ништо Ве поздравувам и едвај чекам да правите тест, пукнав веќе! Ајде оваа недела еден куп позитивни тестови да видам
Iiiii Pak ke prasam koga ke sednam naglo me zdoboluva dolu ,a I koga sedan poveke leviot jajnik me zdoboluva t.s me bockaa MN . Ima nekoj vakvo iskustvo ili ne?
тест, само тест му е одговорот драга @EmilijaEmilija Симптомите се многу различни. Јас денес имам ваков симптом како твојот а треба да ми дојде наредната недела. Утре од сабајле, направи тест и почни со витамини ајде, донеси ни малку позитивна
@Dear_Thing и @stejsi2005 пред некој ден ве помислив и баш проверував дали имате пишано било што, коа ќе видам и двете сте се појавиле... се прерадував ко стари пријатели во живо да сретнав, можда не е баш убава темава ама дај боже во повесели да се читаме во скоро време. @EmilijaEmilija @Momichka како стоите со цисти?
Ај добро утро шо убаво е надвор белооо Оли ајде за арно убаво држам срека да не дојди во Сабота (оти бе не можам да те означам) @CocaColla оваа последново прашање(за цисти) ме потсети на еден виц ама незнам дали да го пишам. @Dear_Thing те најсилно. @EmilijaEmilija прави тест не гледај симптоми ајдеее @Bebulleee @Вереничка @bokace @dunika @pandelka и останата екипа сите ве сакам бе да си знаете е така
@CocaColla досега никој ми нема кажено за цисти. Сепак после сите терапиите, нема да ме изненади да има нешто. Сепак болки во јајници и сите други симптоми кои некогаш ги имам прочитено и сретнено, ми се Пмс Не ми остааа симптоми кои би требало да укажуваат за бременост. Така да претпоставувам, кога ќе немам симптоми, тогаш ќе станува збор за бременост.
Ај добро утро, снежно утро! Не се надевам нешто посебно, но сепак си постои трошче надеж Дајбоже да не добијам. На скијање заминав, ама ни С од скијање за мене, сепак се пазам, си велам што знаеш... Си шетам по снег и уживам со топло чајче, не мора да скијам, шо Се релаксирам, си шетам, дишам воздух Не можеш да ме означиш бидејќи ников ми е со нула, а не со О Мафијашки малце Емилија кај си? Вере кај тебе? Убав ден да си имате