@bokace Бокаче мила, го читав твојот пост и солзи како река ми течеа... Сигурно многу ве боли душата и раната никогаш нема да се излечи... Ама дај боже што поскоро таа рана барем да избледи малце со едно мало ангелче покрај вас... Те гушкам мила, браво за маж ти барем ќе си ја олесни душичката...
Бокаче, и јас го читав постот и немам зборови, немам Те гушкам силно Валентина многу убаво рече за љубовта кон животот Ве гушкам сите!
Честитки душо, имај лесна бременост па сподели симтомчиња, за нас кои сеуште чекаме и некој совет од тебе вака трудничка ќе ни биде од помош
Девојки мили денес ми е денот за недобивање колку само сакам ич да не дојде од вчера имам некои тапи глаболки,температура 37,2, стомакот речиси и ми е рамен значи нема потеченост, градите пораснати но без никаква болка ... тоа е останува да чекаме. Ве гушкам сите до една и сакам што побрзо @Вереничка да повлече нога и сите да не земе во трудички
Ако е базалната мерена пред да станиш од кревет е многу добра... ако е после тоа џабе е... Еве јас сум пример, пред 2/3 дена пред да ми дојди мерев базална на сабалје ми беше 36,9.. а преку ден 37,3 .. мислев ладно е па затоа не покажува ама точно било...
пред да станам е толку но и нешто ко настината да сум а изгледа тоа мн со температурата нема врска. пошто читав за девојче кое стално мерела температура и кога забременила и била 36,5
Се повикува @0ли таен агент која во слободно време предвидува која ке е следна трудничка да батали тие мафијашки работи и да се посвети на Баба Ванга работата Инаку овој пост ти е од 11-01 2017 чисто информативно
@Вереничка Браво идна Мајкичка,со лесно како песна да ти мине цела бременост. @bokace Знаеш дека јас најубаво ве разбирам со Сопругот тешко е многу боли но ќе дојдат убави времиња морааа. Мојот маж нема шанси да се отвори и да збори за болката што се случи многу е затворен на таа тема. Памтам едни зборови кои уште ме болат ,кога се враќавме од Систина и проаѓаме од зоолошка а таму џагор од деца и он си прокоментита ЕЕ ТАТО КОГА ЌЕ СИ ЈА НОСИ ПРИНЦЕЗАТА ТУКА. Боли луѓе ама одиме понатаму.
Некои лавови ќе престанат тајно да се состануваат, други ќе се свршат, а трети ќе се израдуваат на принова во семејството. (хороскоп) Ајде за убо нека е, Оли што велиш за мене Многу месеци биле вакви ама не испаднале точни...
@Вереничка lele Vere epten sum hepi za tebe ajde sea trk i proverka bhcg i kaj ginekolog pravo da se smiris i vitamini da primas..i samo opusteno bez nervozi bez razmisluvanja samo pozitivno te guskam Lavice edna)