mene od koga mi pisuva deka kje si dobijam prinova i nisto haha aj sekoj pat si vikam moze i kje bide vistina
Девојки благодарам на сите од срце! Да завлечам нога и цела година да не престанам! Страв ми е сеуште за да пишам во труднички, па ќе прашам тука. Додека одам на гинеколог, дали може да земам фолна? Има ли некаква штета или во ниеден случај не може да направи проблем? И што може друго од витамини, минерали и сл што смеам или би требало, а што не смеам да пијам?
Sekako deka smees folna duri i pred bremenost se preporacuva cestitki so lesno da si ja isteras bremenosta..
Секако дека смееш да земаш фолна киселна, таа се пие и пред бременост. Еве јас пијам 5-6 месеци За другите витамини ќе ти кажи докторот кога е време да ги пиеш ..
Zemi si femibion1, po edno dnevno tamu se ima za pocetok po pregledot doktorot ke ti kaze dali treba nesto plus.
@Вереничка пиј си фолна слободно,јас еве 5 мес пијам,не можеш да се предозираш од фолна..Закажа ли лекар?или веќе беше?Ти посакувам магични моменти во бременоста..Се надевам на најскора дружба во таа поведрата тема,но те молам до тогаш посетувај ги и старите друшки во оваа тема.И да,извести не и за реакцијата на идниот Тато
Се јавувам инкогнито Овој пост не може да го прочита секој. Ако можеш да го видиш, наскоро ќе не израдуваш со || Твоја, Баба В. Мафи0ли Сопрано
Супер, ќе биде се како што треба само насмевки, радости, опуштање и наскоро те очекува ново убаво поглавје во твојот живот