Decki zdravo od mene Znaci stalno si dobivam regular na 28 dena, a eve deneska dobiv znaci 7 dena porano be , aman Istiov ovoj mesec pravev HSG pa se prasuvam dali ima nesto vrska toa sto mi rani!? Ti sto ste pravele Hsg kako vi doslo posle toa kazete mi ? Backi
Само сакам да ве поздравам и да ви посакам на сите година полна со здрави и весели бебенца во раце. За жал борбата не завршува со забременувањето, мене од овој агол некако ми се чини дека борбата тогаш започнува. Не знам зашто, но во сите години додека се борев за забременување всушност бев многу посмирена од сега...Оваа состојба кои многумина ја нарекуваат блажена, за мене не е...полна е со грижи, солзи и стравови. Собирајте сили идни мамички... бидете силни и надевајте се на најдоброто, но секогаш бидете спремни на секакво сценарио, па и на најлошото. Ова сметајте го како едно мое „сакам да кажам“ на оваа тема.
Jas inace da se prijavam..denes dobiv otprilika nekoi 28/29 dena o cistenjeto... eden mesec pomina..ideme dalje sreken mesec na site idni mami
Zosto majka? Zosto se plasis? Smireni i pozitini misli..bez razmisluvanja bez opteretuvanja...ajde bez sekiracii
Девојки help :/ Мислев дека добив пошто забележав кафено црвен исцедок но наместо да продолжи со менструација денес два пати исфрлив кафени парчиња ткиво околу еден сантиметар. Имав цисти па се прашувам дали може да се тие. А после тоа немав никакво крварење се плашам да не е нешто лошо :/
Баш напротив, може е нешто многу добро Мислам дека и многу порано ти е крварењето од датумот на циклус?! Пуштам среќа за меше
Конечно бев на лекар денеска, тоа не било страшно се случувало често и нема пречка да останам бремена, а еве со месеци се обидуваме и ништо. Сега чекаме изостанок на менструација па ќе видиме што ќе биде..
само да се надоврзам... од коа го видов линкот пребарав на и-беи и има уште поефтини понуди од оваа http://www.ebay.com/itm/30-Ovulatio...335776?hash=item58e57d9960:g:8MQAAOSw8w1X-LKi овие на пример се пакување од 30тестови за овулација и 10 за бременост,, за 4долара, доста исплатливо според мене
Не душо ми доцни една недела веќе , мислев почеток е затоа е кафено но еве нема ништо, ај ќе си чекам, фала ти
не бе душо нема шанси, не се надевам ни најмалце на тоа, не правев тест но ако не ми дојде како што треба ќе одам утре на генеколог, па ќе видиме што ќе каже
http://www.ebay.co.uk/itm/Pre-Seed-...Preseed-Kit-/140394144635?hash=item20b024a37b Одамна читам за Pre-Seed лубрикантот, на странскиве форуми доста позитивни искуства, што мислите, дали вреди да се проба? Пишува дека помага за подвижноста, дека го имитира природниот секрет кај жената, клинички тестиран....
Добро утро женички, ви посакувам убав ден! Бебуле ми ја нема Се напив сабајлево во 8 кломифен и сега по два часа по малку како да ги осеќам јајнициве, зар е можно веднаш да се почувствува нешто или мојов мозок нешто мајтап си игра со мене Како и да е, ве удавив со кломифенов, но таква сум кога нешто правам првпат и не ми е познато како ќе ми реагира организмов Не замерувајте Добро, па после ќе можам да зборувам за искуството. Ајде сега нека растат фоликулчиња, ќе си ги чекам
Маце, тестче едно да направеше, а? Можеби ќе те изненадат || Гетмаки, мене не ми дојде порано по хсг-то, но не грижи се, не е ништо страшно, би требало да се регулира.
Ајммм хиар златна Скришно ве ѕиркам и чекам да славиме со позитивни тестови... Ајде со среќа со кломифенот да си имаш најубави фоликули Симптоми ќе си имаш, првин бодежи а потоа и болки во јајници.. И се разбира желба за секс
Добро е, ме замисли Си реков што те нема - или пак правиш пастрмајлија или сте ја окупирале спалната Баш погоди - како некои мини бодежи имам од двете страни. Но не е тоа важно, последната реченица некако за срце ми се залепи
@Вереничка Вере не заборави сите... Аххх вере вереее, затоа кога ќе дојдиме сите во Труднички.... Скар ќе ти бидиме Те гушкам меше, како си? Главоболката попушти??