Добро утро убавици ☺ Мене и овој месец циклусот ми траеше 1 ден но овој пат многу малце само кафеаво имав. Што е Господ знае за кратко ќе одам по резлутатите од хормоните и ќе видиме што е работава.
Добар ден девојки Како сте, ќе се закачи ли некоја? @Bebulleee немој така , никого не сум заборавила Да, фала што праша, попушти конечно утрово, но два дена бев ужасно Многу ме болеше, не се издржуваше. Два дена со тоа се занимавам, и со глупави мисли. Ме боли стомакот, скоро постојано, или е болка во желудникот или е подолу пецкање кај левиот јајник. Ме стега, како некој притисок, како напнатост, слично како болка пред добивање Не знам зошто и дали е нормално тоа Со тоа сум преокупирана и дури читав на интернет за проблеми симптоми па наидов на вонматерична па филмови и се загрижив и така Одвај чекам да одам на гинеколог-утре. Ете со тоа се занимавам женски мои. Со глупости. И да, ова е навистина битка која ќе ја водиме цел живот. Ама ако. Кога се работи за тебе(бебе) @0ли ве гушкам ситееее најсилно! Бакнежи за сите
Ништо девојки протече црвено ... тоа било само почетна фаза, ви посакувам повеќе среќа на вас, а јас со нови сили идам напред во изчекувања за наредниот месец ве гушкам
Според календарот на плодни денови тука на Фемина денес ми е последниот плоден ден. Бев на гинеколог и докторката ми рече дека сум имала и поминала овулација и дека има жолто тело или циста. До сега никогаш не сум имала цисти. Читам сега за жолто тело, ама не ми е јасно нели е рано за тоа? Ајде ако имате искуство споделете...
Мила ја колку што се разбирам се ти е во граници на нормала Туку јас размислував следен месец да направам некои подетални испитувања,а се почнува со спермограм нели.Е сега читав дека еден саат макс. после ејакулација треба да се предаде за тестирање.Како ли им паѓа на мажите,зар немаат блокада баш тогаш(во чашка да ејакулираат) Малце ми е чудно
Едино шо не ми се уклапа е односот на фсх и лх. Треба да се приближно исти. Ваков однос покажува или полицистични јајници или изостанок на овулација. Сепак доктор ќе ти објасни поубаво. Другите ти се супер. Демек нас секогаш ни се сака коа ќе ни речат тогаш и тогаш ќе прсне фолекулот имајте секс. Ќе се снајде, ќе заврши работа, толку мажи направиле спермограм ехееее...
Добро утро Кај сте поддршка, уште спиете студот не ви дава да станете само да ве поздравам, јас конечно излегов од дводневниот депресивен период поради немилата гостинка . Имајте убав ден @bokace те мислам, како си, те занема нешто? @kukla21