Знам, те читав. Ама наредниот пат ќе биде се’ во ред. И нема да се плашиш цела бременост дека ќе се повтори. Туку ќе уживаш.
Тешко дека ќе се заборави и ужива со секоја наредна бременост. Тоа што сме го поминале секогаш ќе си го носиме со нас.
Uhhh mi docni 5 dena i nikako da zemam hrabrost da kupam test .Sekoj mesec se razocaruvam pa zatoa sega mi e strav ...ke si pocekam uste nekoj den . Maz mi siguren 100% sega go imame bebcheto duri mi go baknuva stomakot ...ahhh kolku samo ke sum presrekna !!
Gledam i jas vtora bleda linija cestito ako sakas za po sigurno mozes da si proveris preku krv ama i ova e sigurno ima vtora linija mozam da ti ja zamislam radosta
Мораш да собереш храброст, затоа што ако постои бременост, треба да започнеш со примање на витамини и сл. за поддршка на бременоста.Среќно !!!
Redoven mi e ciklusot ama bidejki sekoj mesec pravam test i se razocaruvam bas sega taka nemam hrabrost da kupam test...ama ke bide i toa
Napravi si test 5 dena sepak ne se malku ako imas redoven ciklus ke ti pokazi odma, podobro test odkolku da se izmacuvas so prasanjeto sum ili ne sum TEST i toa vednas
Секако дека ќе остане тука, како искуство. Не треба тоа искуство скроз да го блокира уживањето во наредната среќа. Кога ќе биде нова бременост, тоа ќе е ново искуство. И од жената зависи дали ќе ја блокира среќата со стравови или едноставно (не толку едноставно, всушност, туку по доста работа со себе и своите чувства и стравови) ќе се препушти и ќе ги прифати тие моменти како среќа.
Ti odgovorivme 3-4 feminki deka gledame vtora bleda linija no za da si po sigurna napravi si uste 1 ili 2 testovi i ke gi sporedis ili odi preku krv proverisi
Не бев тука во месеците по киретажата да кажам што сè ми се случуваше, ама еве една информација само, доктор Димитров генерално за еднорогите матки ми рече дека понекогаш може да се случува и по 5-6 пати да се губи бебе, секој следен пат во подоцен месец од бременоста, за да се шири и конечно да се рашири доволно за издржување на цела бременост. Така што јас никогаш нема да можам да уживам во бременост (барем не додека не родам прво дете) и од сè што ми кажаа докторите, сакала или не ќе бидам принудена да живеам во страв секој ден. Ај баталете, да не збориме веќе за ова. Приказнава моја е повеќе од комплицирана и понекогаш не разбирам ни сама, а не па да очекувам да ме разбере некој друг.