Душо не се оптеретувај со тоа, Докторот Димитров е одличен и верувам дека ќе те насочи кон вистинскиот пат само слушај ги неговите совети. Наскоро ќе имаш и ти многу бебушчиња и ќе заборавиш на целата ова мака и нервоза, обиди се колку што можеш да не мислиш на бебе и да ги пронајдеш и другите благодети во животот а бебушка само ќе си дојде ќе видиш. Шеткај, учи, вежбај, планирај си патувања, излегувај, шопингувај јас веќе ништо не пијам ни па внимавам на исхрана, преку глава ми е од се , од сега уживам како и пред да сакам бебе
Мислам некој ми имаше спомнато, со упат од матичен гениколог било 150денари... Сепак нека кажат другите шо имат проверено таму.
Da,nie mnogu cesto pravevme na GAK ni rekoa deka rezultatite bile najtocni.Treba upat od opst maticen lekar i denta pred da odite se javuvas da ve zapisat i treba da ste tamu do 10h.Rezultatite gi davaat vo 14h.Cenata e 150 den.
Ви благодарам, срцки сте Ние денес бевме на микробиологија за хив и хепатит, а јас не можев да проверам брисеви, бидејќи немаа реагенси , па рекоа од понеделник да прашам, ама барем во меѓувреме маж ми ќе провери пак спермограм и спермокултура. Листата е пред мене, да ми служи за поттик и што завршиме заокружувам
Треба прво матичниот на маж ти да му закаже преку мој термин. Потоа на денот кога ке ви закаже носите резултат од ХИВ ,мажулето остава примерок и резултати до 14 часот. А да 150 денари е инаку. Се надевам помогнав Да се надополнам не сум сигурна ама може и резултати од хепатит Б и Ц да ви побараат. Нашите беа на еден лист и од ХИВ,Б и Ц така да не знам дали и тоа бараат.
Имам слушнато дека хив обавезно бараат, ние секако ќе ги имаме и за хепатитите, па ќе ги понесеме со нас. Ти благодарам
Ние хепатит и хив правевме во поликлиника Железничар 600 денари плативме резултати за еден до два часа. Без упат се оди само претходниот ден се јавуваш. Инаку кај нас во болница немаше реагенси за хепатит и требаше да чекаме месец два.
Женски земав и друг тест незнам кога да го направам ми доцни 3 дена незнам се мислам да почекам уште некој ден за другиот тест ваше мислење?
@ena*sweety мило ти си бремено, имаш II црта. тестот не ти треба, ама ако веке си запнала, утре од сабајле направи го. Со првата мокрача. Ќе имаш поубава линија!! Честитки