Еми оди на тестирање со крв. Кога веке сакаш нешто да правеш јас да бев, ќе си ја пуштев омилената музика и ќе му се радував на тоа малко ембрионче во стомакот, ама по се изгледа сакаш да тупиш по малку
Јас знам што да правиш. Да уживаш во овие моменти. Во многу рана бременост си затоа ти излегува бледа линија. И кај мене беше нешто слично... Ако сакаш да немаш дилеми оди испитај си преку крв. Џабе да го повториш тестот денеска или утре пак ќе ти даде иста линија.
Не сум многу баш запознаена со тие работии не ми се смејте а бета хцг се проверува на гладно или грешам?
Хороскоп - Лав Младата месечина и соларната еклипса на 26 февруари може да доведат до бременост, свршувачка или брак... Дај божее
Девојки се пријавувам за недобивање на 17.02 овој месец многу опуштено, без никакви терапии, и без цисти конечно, бидејќи веќе не пијам никакви апчиња ако доцни повеќе од два дена тоа би било тоа што чекам ве гушкам
Добиле реагенси за хив и хепатит? Подолго време немаа, да и кажам на една пријателка која два месеци неможе да и испита заради тоа што немаа реагенси никаде.
Хормони можеш да испиташ и на други места. Јас сум испитувала и Ј. Сандански и во Идадија. А за спремограм може на ГАК, а ние сме правеле и на институт за хистологија. Нас таму ни препорачаа. Во секој случај има опции за на државно да не фрлате пари по приватниве.
Те разбирам потполно ама баш потполно мила! И јас сум преемотивна и емпатична, тоа тешко да се смени, но само позитивниот став, јаката воља, гледање на нештата од подобриот агол помагаат а тоа зависи од нас самите. Ве следам и се соживувам со секоја од вас жени лавици , ме расплакувате и ми го разнежнувате срцето Ќе бидете и вие еден ден нечија утеха и пример со позитивен епилог во борбата за бебе. Ќе ви ги наполни на сите до една Бог рацете со дечиња милички
Крв,крвна група,микробиолошки брисеви да,хормони не . И јас не сум од Скопје,не знам што има врска тоа