Како те држи срце, браво. Јас на твое место сега ќе земев одма од оној германскиот што може во секое време од денот
Неме држи да ти кажам право а и може до после да се симнам и да купам. Како се вика тестот и колку пари е?
Речиму во аптеката тест за бременост германски, ќе ти дадат.. Цената е или 105 или 150.. не се сеќавам точно Редовна ти ее? Ајде аирлија ќе има честење
Не ми текнува како се викаше ама го знаат како германски што може во секое време од денот, барем во Зегин така ми го даваат. На розево мава кутијата и на германски пишува на неа Ајдееее, да се порадуваме сите малку А колку време инаку пробувавте, не сум баш во тек со твојава приказна, ми се смениле некои ликови во темава Сите да ве снема да даде Господ...
Жени прекрасни сте Ќе почекам до утре и ќе направам тест и ако биде позитивно нема да трошам пари за валентај туку тестот ќе му го дадам☺☺
Чуствувам како притисок доле и боцкања ниско,јадам многу и градите ме болат. Обично вака немие кога добивам туку без болка без ништо и после имам болки.
Ајде за пригодата да пуштам една песна Оваа си ја пуштаме со мм на телевизор до даска, и си играме танго низ дома кога ни доаѓа да плачеме за бебче.
Zenicki i mene mi dojde ama mi pomina. veke 1 god i 5 meseci bezuspesno. Mnogu mi e tesko zosto mora vaka neznam. Krivo mi e koga ne mi bese vo plan nikakva bremenost ostanav bremena od samo eden odnos, a sega 1,5meseci nisto
I kaj mene isto mila od prv obid bidna i za zal 7 nedeli traese srkata i eve 1 godina i nisto ke ni daj gospot na site