Јас знам дека не смее да се јаде многу бразилски орев, максимум 1-2 дневно. Премногу имаат селен, па штетно е ако се јадат повеќе.
Сегa милa нaпрaј не чекaј утре aкo си бременa ке кaжи и сегa 2 цртички aмa мене ми мирисa нa пoзитивен
Јaс еден ден чекaм и oдмa ке нaпрaм тест кoгa oстaнaв бременa oд пoручек гo нпрвив сo 1 ден кaснење и ми пoкaжa бледa втoрa линијa aјде дa пoкaжи и кaј тебе не чекaј нaпрaви си тест кo тие редoвен циклусoт сo 5 ден кaснење бременa си милa
Женски јас пак со листа прашања 1.Колку чини ХСГ во Систина 2. Ако се запушени каналите има ли можност за отпушување? 3. Има ли некој правено ин-витро со еден изваден јајник?
Девојки ги видов моите || цртички и уште не можам да си поверувам. После една година обиди и со секакви дијагнози (полицистични јајници) уште и не верувам. Сабајле ќе направам уште еден тест и во најскоро време ќе закажам на гинеколог за да ми потврди. А и мене на последен преглед ми кажаа дека ми е тенок ендометриумот па сега тоа ме загрижува. Некако и се радувам и не, поточно не знам ми јас што ми се случува
Честитки милa сo срекa сo леснo дa си пoминиш јaди цвеклo или сoк и aнaнaс зa еднoметрумo мнoгу ми е милo
Фала ви намногу на сите и еве го тестот тој од доле е спремем за сабајле. На сите ви посакувам да ги видете овие две црти и да не сте толку збунети како мене
1. Јас платив околу 5100. 2. Ако се малку, мислам дека може. Беатрис, честито! Со лесно и да си уживаш во бременоста!
Повторно јас!!!!!! забележав дамка со розевкаст исцедок мислев дека ми дојде но еве нема ништо. Ме боцка само нешто и левиот јајник онака како контракција еднаш ме шекна и сега нема ништо. До сега ако идеше вајлда ке дојдеше: не знам што да мислам !!!!!
Честитки!!! Ова се две убави црвени цртички.. мислам дека уште на прв преглед срценце ке слушнете, со лесно