Znaci da teram na ginekolog od ponedelnik da se vidi. Ama jas mislam nema nisto bidejki nemm ama nikakov simptom. Ali sepak ke odam da ne izlezi nesto poseriosno podocna
Во понеделник најдобро е да си провериш преку крв, може рано да е да се види нешто на ехо. И нов тест направи! Спарклс, со лесно да е и да ни пишеш! Се' ќе биде добро!
Колку време пробувате? Некако ептен си ми искулирана, алал да ти е Јас ќе се потресев да ми искочеше ваков тест...
Ај сега... Дали му се случило на некого... треба да добијам дури задутре. Само што имавме секс со мм и се бришам после тоа, розев исцедок, светол од нигде никаде и тоа баш онака количински, не само две капки. Не ми е вака уопште кога ми доаѓа, може да се случи мн малку една капка само - ова ем рано, ем поголема количина. Рано ми е мн за добивање, денес 26 ден. Што може да е?? Едит: Готово, си направивме филм дека може да имало нешто и дека му е*вме мамата
Обавезно уште еден тест и ако е позитивен, строго лежење (само до тоалет) до понеделник и директ на лекар. Не за друго ако имаш исцедок или крварење, треба да примаш прогестеронска терапија за поддршка.
Novi sme duso ni dva meseci ne probvame ama minatiot mesec taka si gi krenav nervite i nisto i sega sum iskulirana koga ke dojdi togas ne mozam so sila da recam bebe dojdi pobrzo da ne e planirano da se plasam ama koga veke planiram koga ke fati togas. Zdrava prava sum gi imam godinite e sega drugoto e na gospod!!!
Znam eve trpam vo 18 i 30 bev i vo sedum i pol kako cel den da ne sum bila upm duri go cekam ke umram za mockanje
Тест, тест . . . ТЕСТ - Шур Чек (од тој шо нечини) @Dear_Thing Незнам да ти одговорам ама ти пишам да не речиш рецка не ти маваме (како феминката погоре)
Ne velam nisto jas moe e da se obratam za pomos a toa koj ke mi pomogni od vas zavisi. Zatoa sme tuka podrska da si davame
Po ova testot e pozitiven,bi trebalo da napravis preku krv i ako si bremena da pocnes so terapija za da se odrzuva bremenosta.Da ne te razocaruvam mnogu testovi pokazale lazno pozitiven bidejki imale krv vo urinata zatoa ako uste krvaris ne go pravi testot tuku preku krv.So sreka
Znam duso na se sum podgotvena ne sakam da se nerviram naznaciv i pogore koga ke bidi togas. Znam deka ima i lazni testovi. Za krvarenje nemam mnogu skoro ic vloskata ne ja imam smenato edna kapka imav sabajle sega nemam.