Розев е ама нема врска Фала ви најмногу на сите, за сите во темава вака да се радуваме!! Јас тахикадии добив од возбуда хахаха
Ve molam za pomos.Posledna m imav na 17 01 poradi nekoi simptomi na vrtoglavica vcera napraviv test znaci na 19ti 02 koj izleze pozitiven megjutoa denes koga otidov na ginikolog mi rece deka nisto ne se gleda.Dali znaci deka e rano ili mozi da imam.nekoj problem.Naredno mi rece da odam vo sreda.
Денес ми е 33ти ден од циклус, станав сабајле и си се измочав, заборавив дека треба да направам тест па пиев вода да ми се примоча пак, со втора мокрача го направив Има нешто кај тебе? Уште не доби??
мила како прво не паничи ништо добро не си правиш и на тебе и на бебуш. значи 4-5 недела си, почекај до наредна контрола, гали мешето и уживај
Леле какво добро утро значи. Секаде само позитивни тестови. Сега читав и во Вештачко и влегувам и овде и гледам и тука позитивен тест. Честитики.
Vo red a zosto vtoriot ne javi vtora linija ili hormonot e mnogu nizok za da pokazi! Ama crevata mi krkorat i na jadeno i na nejadeno!! Ovaa prirodata e cudo!!!
Se nadevam ke bidi vo red mefate strav zosto nisto ne mi objasna osven to deka mozi da sum von matericno
мила јас пред една година имав вонматерично, значи имав болки и крварев(тоа се симптоми за вонматерично). и затоа ти велам опушти се моли се на Бога да го чува бебушот и тебе. мисли позитивно
Гетмаки, можеби е рано. Диар, што се случува? Бебуле на рапорт ја чекам! Еуфорија ме фаќа! Два денес позитивни. Еден во Вештачко, еден овде. Засега!