Многу рана бременост.. за 2 дена повтори пак да видиш дали е дуплирана бројката. Со среќа Eдит: Ова е 1 или 2 недели бременост
Ima nesto nekoe bubusce.Cestito i proveri pak nekako nisko e ko so kazaa rana bremenost.So lesno mila
Ајде нек се угоде..Убави вести понеделнички...Честитки на сите нови идни мами со лесно. @bebuf17 нема утре задутре..ајде израдувај не,не се мачи себе си.
Што направи ти? Уште не доби? Те мислам да ти кажам, ти го заборавив никот, а немав време да побарам уназад постови
Како проверувате Бета? Со упат или само тоа приватно може? Јас не сум проверувала така до сега, закажав на гинеколог во петок па може некоја точка ке се види
Појди во приватна лабораторија.. Ќе ти земат крв и резултати за 2 часа. Битола е 500ден.. Скопје до 800мислам
Си чекам јас уште некој ден а уште немам добиено. Вака првпат ми се случува ама ме плаши негативниот тест и затоа чекам. А иначе имам болни гради пецкања доле кичмата ме наболува и бел ицедок имам.
Мене од денес ме наболува и кичма, гради преосетливи, бел исцедок имам, тие се симптомите.. а правеше нов тест?
Искрено после негативниот другиот ден направив уште еден од евтините како твојот ама касно беше 7 саат и тој беше негативен.