За фалење или не, не издржав и направив тест денеска и скроооз бледа втора линија. Плачев цел саат од среќа а и од страв. Нема да се занесувам пред време многу да не се разочарам после.. за неколку дена пак ќе го повторам за потемна втора линија
Bitno ima vtora linija utre proveri preku krv ako sakas da ti e mirna dusata I gotovo cestitkiiii imaj si lesna bremenost
Jас пиев дабростон и ме болеа и гради и јајниците и од нив со сигурност касни менструација. Одкако ќе ги прекинеш после три дена треба да дојде менструација освен ако се работи за бременост
Женички ве молам за одговор. - Примам утрогестан вагинално, дали од него можи да се добие чешање и болки и лутење вагинално? Ми се појави ова ден или два откако ги ставам.. Дали е можно од нив или пак се вратила Лошата??
Секој различно реагира на терапија и од секое лекарство може да се појави чешање. А и ако користиш секојдневни мене и од нив ми се јавувала реакција. Ако не ти се смирува прашај си дали можеш да ги конзумираш орално.
Милo јaс oд утрoгестaн имaв ужaснo чешaње дури и крв си пуштaв oд штo се чешaв. Јa прaшaв тoгaш дoктoркaтa и ми кaжa дa ги пијaм истo дејствo ќе имaле сaмo ќе немa дa ме чешa , и нaвистинa ми се смири чешaњетo. Прaшaј си ти нaјубaвo гинекoлoгoт.
Се слушнав со докторот, рече да продолжам вагинално да ги ставам и да се мачкам канестен надворешно.. Сега ми е смирено