Бебуле јас ги ставам и немам никаква реакција, освен зголемен секрет, но никакво чешање. Иако не велам дека не е можно, секој организам е различен. И тие во составот се всушност прогестерон, така што не знам што би можело да ти пречи, но сепак консултирај се со гинекологот.
Neznam dali nekoj se sejkava na.mene jas bev so vi kazvav deka mi kasnese 5dena doktorkata nisto nevide a mi rece deka mozi da e vonmatericna bremenost.Posledno bev vo plodnost odma naredniot den a tamu mi rekoja deka na gledat nisto deka e mn rano I me zakazaja za naredniov cetvrtok.denes napraviv pak test I linijata stana dosta pouba znaci svetla inaku bese mn bleda.dali to ukazva na to deka e uba bremenosta bidejki hormonot se zgolemva
Сигурно се работи за рана бременост @***Bumbarce***** можеби имплантацијата настанала покасно, затоа ти покажува така. А, како те гледаа на ехо, вагинално или абдоменално?
@***Bumbarce***** зголемувањето на хормонот се случува и во двата типа на бременост. Кога ембионот се прицврстува на матката и започнува да се храни од организмот, хормонот започнува засилено да се лачи. истото може да се види на тестовите за бремност и при проверка на бета. Сега за сега, гали мешко. Во четврток ќе го видете милот ембрионче. Најверојатно е рана бременост, затоа не се гледало.
@Ano и @duffi ...што да кажам јас... направив тест денеска , мислам сабајле .... Иии ... || . ПресреЌнааааааааааа .... морав да споделам со вас
Ohooo denov tmuren a vo grupava sonce ogrealo)) cestitki do site isnu mamichki lesna bremenost da si imate i ko po standard spodelete ja uste ednas vasata prikazna i iskustvoto sto bilo porazlicno ovoj mesec moze nekoj ke se pronajde vo vasata storija)
Честитки до сите што имаат позитивен тест На запад ништо ново , вештерката уште ја нема , имам болки во јајниците во градите во препони во половина а неа ја нема. Пред една недела направив тест негативен беше , ако ја нема уште за некој ден ќе морам да доктор . Поминаа точно 6 месеци од ивф , па редно е Трајковски да си го посетам