Дупка над дупка викаш? Е, ова е веќе адванст, треба да се проба Едит. И кегелови вежби малку истовремено, вакуумски малку да се исмука од убавините. Забелешка: Ова со кегеловиве е мој совет, не е во оригиналните правила.
Istoto i jas se dvoumev koja od ovie podobra plus bese premama i mi kazaa deka gore dole se isti so nekoj plus minis vitamin i se odluciv za pre mama.koj da odlucis nema da zgresis
Хаха, добри сте, ме насмејавте јас ветив дека ќе пишам денес, ама нема ништо ново...освен што ептен ме совлада вирусот, многу кашлам и тешко дишам. Се слушнав со докторот, му ја објаснив ситуацијата, рече морам прво здравјето да го средам, антибиотици да пијам, па да остане следењето фоликули за наредниот месец.Искрено, многу сум исцрпена, едвај на работа седам и некако немам сили за ништо.Тоа е од мене.....ќе оставиме месецов на мајка природа, па како биде, така. Со сила убавина не бидува.
Е вака, пишав дека во фебруар имав крв не како менструација, мислам беше 6,7. Не се чувствував добро, нешто не беше како што треба па пишав овде нели да не е тоа имплантациско крварење. Јас сепак тоа го запишав како менструален циклус. Затоа сега ја чекам на тој датум. Направив тест ете сликата од него. Сега еве иде датумот па ќе видиме
Ако било имплантациско на 6-7 ден, немаше толку рано да покаже две црти. Ти треба уште еден тест да направиш што поскоро или бета да провериш.
А зошто направи тест, кога тогаш било прерано за тоа? Имаше некои промени/симптоми? Но како и да е, барем колку јас што гледам тестот има бледа црта. Или било имплантациско(иако како што кажа Оли прерано би било) Но тоа на 6,7 фев ти беше датум за добивање или не? Не сакам да ме разбереш погрешно малку е измешано, зошто правиш тест а далеку си од добивање? Кога добиваш? Кога ти била овулацијата, и како може да добиеш позитивен тест, и цела недела да не направиш ништо? Едноставно и најлесно земи тест и направи го, ако има црта ќе биде темна и ќе знаеш, ако не нема да бидеш во исчекување. Ти си знаеш сепак најдобро. Јас ти посакувам среќа, на секој. Дај боже да си трудна и да е се во ред.
Парењето помина мила, Февруари како дојде така си замина Побрзај дури сме на почеток од Марта имаш фора
Денес бњв на гинеколог, 14ден од циклус, ми прснал фолекулот што на 11 ден ми беше 17мм. Дали има фајде денес да имам односи зашто имав завчера? Патем, имам полицидтични јајници. 5 месеци пробуваме за бебе
Klomifenot se tableti za ovulacija dokolku ja nema kaj zenata odnosno koga ne rastat folikulite vo jajnicite ginekologot ja dava i za nelodnost kaj zenata
Однос најбрзо што можете сега, ама одлично е штом сте имале завчера - можно е да сте го погодиле баш како што треба. Реков јас дека има шанси да прсне мислам, затоа те потпрашав Ќе знаеш за следен месец ако треба, ама дај Боже да нема потреба. Среќно!
Да ти кажам право, мислам дека ПАРЕЊЕТО почнува на 6-от ден од циклусот, па еден ден паузираш, па два дена СЕ ПАРИШ, па еден ден пауза, па до овулација секој ден ПАРЕЊЕ. На денот на овулација со мажот задолжително се ПАРИТЕ и уште некој ден по овулацијата. Месечината цел месец има влијание, а книгата нема дно. Со среќа!
ХАхахахаха вие ова сериозно? Ако видите во некоја ливада некоја жена да си чучи гола,а не врши нужда, да знаете од форумов е некоја!!!