Да не се истрипа некој, тест за ОВУЛАЦИЈА е Да не почнете да честитате Еве Оли, како ми искочи, веќе е исушен ама добро се гледа, дури излезе од рамки тест линијата.
Во понеделник ќе се јавиме и кога ќе знам сигурно како треба ќе ви пишам да знаете тие што не се сигурни како треба
И покрај тоа што ние две-три брбориме, нешто ми е „тивка“ темава вечерва. Имаше многу со очекувана овулација за петок-сабота, па изгледа сите се фрлиле на работа вечерва Само јас умно учениче, си завршив работа уште денски
Спермограм само на неколку места можеш, И оди преку мој термин, се закажува. Спермокултура, можеш во било која микробиолошка лабараторија, не мора во ист ден. Не е поврзано со мој термин, туку знаеш одприлика до кога најкасно се остава примерок во лабараторијата кај што одиш. Во нашиот град нема ни приватна лабараторија ни пак државно, затоа спермограм на ГАК правеше мм, спермокултура кај нас, со 2 различни упати. Туку ај кажите ми во Битола кај може спермограм да се направи освен во Плодност. Бидејки ке одиме натаму за кратка работа, па да ја искористиме дента и за тоа, последниот спермограм има повеке од 6 месеци од коа е правен.
Eve me i mene so denski zavrsena rabota A od paranoja si vikam dali vecer pak , ili ke bide too much ...teska paranoja me faka luge Muz mi mí vika abe idi begaj zabega so pametot sto ti e tebe ha ha ha
Јас не сум во период на овулација, рано е, но предвреме се фатив за работа Ќе ме снема на некое време кај да е
Стварно само ние брбориме нешто.. Диар - Така е домашната се пишува денски, ама нема да згрешиш ако повториш на вечер.. Мислам подобро се учи така
Бре што сме вредни сите, пчелички Ме изнасмеа @TheGetmaki со паранојава и коментарот на маж ти ЕДИТ: Маживе уплав ќе ни фатат еј, ќе треба после по бајачки да ги носиме на сета мака Ќе почнеме да ги бркаме по дома, Доаѓај бе ваму, УШТЕ ЕДНАШ!!
Epa deka doktorkata denes mi rece TURBO I ja vise neznam kaj teram sto se podrazbira pod toa dali nekolku pati omg A muz mi kaj i da e ke me prijavi za polov napad
Така е, едниот упат за гак за спермограм, другиот е за спермокултура на микро....затоа мм одеднаш си провери во Авицена, поскапо е, ама нема да оди два пати до Скопје.
Феминки вие кои сте биле бремени кој ден пред да настапи предвидениот циклус сте имале имплантациско? Јас имам уште 5 дена до менструација и сеуште немам никакви симптоми за неа. Минатиот циклус повеќе од една недела имав болки и мачнини дури не добив и тоа точно на денот, а сега ништо!