Iiiiiii dali go imame pobednikot dragi gledaci-Nagradata za najubava motiviracka slika ideeee kaj @podravka Lele Cestitam od srce
Колку ме израдува Верувам во чуда еве ти си доказ дека Господ е голем .Честитки ти посакувам најлесна бременост
@podravka ...... Подравче мое најмило, случајно видов во темава што си постирала и не можев да им поверувам на своиве очи.... Точно знам низ што се помина и можам да кажам дека ти си жена борец и верувајте луѓе дека навистина чуда се случуваат..... Од срце ти посакувам да си имаш најлесна бременост и господ да е со вас
zdravo devojki, zheni..kako ste? gledam dobra vest, cestitki od mene. jas sum nova na forumot, se zachleniv radi mojot problem. so partnerot podolgo vreme se obiduvame da ostanam bremena Bevme na lekar se e ok i kaj mene i kaj nego no eve uste nisto. posledna menstruacija ja imav na 4ti fevruar, od pred nekoj den mnogu me boli predelot kaj jajnicite kako bodezhi osekjam i najchesto koga kje lezham na stomak, i gradite me bolat po malce i mi se osetlivi na dopir a imam i vrtoglavici..se plasham da napravam test i porano vaka mi kasnelo pa mi doagjala menstruacijata, ve molam za sovet..
@podravka честитки!! прекрасна вест мила ми ја исполни вечерта со позитивна енергија со само една слика ти посакувам школска бременост и нова година очекувам слики со малото и ново годишната елка
Zalno gledam kolku imate problem za dobivanje na bebe.pobarajte pomos vo sv.petka manastir posle karbinci nad bargala stariot grad stip. Eve broj 077 928 894 cicko gorgi Pari nikoj ne ti bara. Ako ne veruvas ne odi. Ima denovi koga moze da se odi i dvajcata bracni drugari treba zaedno da idete. Ova cisto vi go kazuvam da ne se macite navaka nataka nekogas i bozja volja pomaga.ne ste svesni kolku bebinja se dobieni od tamu .licno gi imam videno na praznikot na manastirot i kako so pocit se odnesuvaat sprema cicko gorgi.pozd se nadevam ke pomognam na mnogu parovi sto imaat maka.
Колку ти доцни? Слични симптоми имав и јас... еве ме бремена 5,6 недели Ако доста ти доцни направи тест. Дај боже да е позитивен
Со чајот и со д манозата комплетно ми помина болката и непријатното чуство во бешиката, ама мирисот насабајлечки ми остана. 3-4 дена ми течи долу што значи ја имам и вагинално. Фала Еми!!! Во текот на сите плодни денови, после овулација на секој 2 ден.
@podravka честитки мила,фала ти на мотивацијата,Бог не едно-две да ти подари наеднаш.Ти посакувам школска бременост
@Bebulleee за дабростонот, има ли врска сабајле кога го пиеш дали си гладна, јадена или нема врска? Треба да почнам од денес ама не сум го пиела до сега, не ми кажаа како се пие.