Imas vtora linija i kaj mene bese isto taka rana bremenost pa zatoa e i bleda linijata eve ti podarok za utre
Prviot test posle visoka beta i gi ima uste mnogu.Da dade Gospod na site da go doziveete ova.Da placete od sreka ko jas i maz mi.Ova go cekavme 9god
Jas ne gledam vtorq linija.Moze sum kjorq.daj boze da gresam.Posle 5min testot ne se gleda ne e validen.Neka si napravi uste eden test.Jas ne gi pravev nasabajle.Tuku koga ke mi teknese na ludiot pamet
@prettymamma Zatoa sto ne ima I so gledame vtora ( ili samo taka ni se gleda) I nekoi koi velat deka ne gledaat, mislam deka treba da si go povtoris utre sabajle testot za da si znaes na sto si . Ili Pak preku krv. So sreka Mila I bez strav
Ај добар јутар @prettymamma да се јави со нов направен тест да тргне денот 8-ми Март никогаш не сум го сакала како празник ама ај срекен нека е и еве една слика баш ко за денот на жена-та Инаку јас сум она последната што е само малку поцрнка @Bebulleee ајде израдувај не и ти со позитивен,досто по тоа тастатурата штракаш
Јас сум четвртата, но сакам да сум како дванаесеттата малку како вонземјанин со антени Заборавив дека е Осми март Среќен празник!
Sreken 8mi mart bidete sakani i srekni sekoj nareden den. Denot neka vi bide poseben ispolnet so ljubov Едит.посабајлечки ме расонивте со зумирање на убави слики јас чисто се гледа ll цртички Еве една слика чисто онака за атер ма денот имајте убав ден
@Bebulleee A ti kako mozis da cekas abe ajdee jas poveke od tebe nestrpliva sum denes izraduvaj ne kako podarok na site za praznikov
Колку убаво ќе беше да седневме сите заедно и да си наздравиме со по една чаша вино , ама и вака може Среќен празник најубави мои, да сте секогаш среќни, исполнети со љубов и догодина празников со бебуш во рака да си го славите
Добро утро девојки среќен празник убаво да си поминете @Bebulleee ajde izraduvaj ne uste poubav denot da ni bidi