Zenski kako vi stoi rabotava endometrium 10 mm, desen ovarium 9-10 antralni folekuli , lev 9-10 ???? Sea vo petok ke vidime kakva ke bide situacijata ova mi e od dekemvri pa da znam kako da spored am Dali e ok? Nemam ve prasano a ne sum I premnogu upatena.
Срекен 8-ми март на сите . Ви посакувам многу здравје,среќа и љубов . Многу позитивни тестови во месец март за догодина да си го славиме со бебенца . Поздрав и имајте убав ден
Епа да ви пишам кога веќе сви запнале толку Направив 3 теста... од кој шур чек позитивен со ептен мн бледа линија... обична лентичка и на неа бледа линија.. и сабалјево направив со капалка првин беше негативен... Се изнервирав и легнав, станав сега едвај се сентрај линија исто... Незнам што да мислам веќе, на контрола сум вторник... Нели до сега требаше да имам убави линии.? Стоп- Честитки! Сеуште е рано за било што.
Имаше доцна овулација, рачунај од тој ден, па 8-9 дена брои до имплантација - штотуку е зачнато, можеби пред 2-3 дена се закачило како што треба. Затоа се бледи линиите. Честитки нема, дигање прашина многу нема, дур не кажеш, ама пиши ја на список @0ли Ииии, во Вештачко завчера имаше позитивен тест, @Mala30, I'm just saying Едит: (на) МЕСЕЦОВ ќе му ја скршиме кичмата
Овие решиле да ме натепаат Еве ги, и да се негативни здравје.. П.с Шур чек само од телефон можи да се види. Е до токку се бледи П.С 2 ме возбудивте и дури името си го кладов тука, па морав да редактирам
Јас само Ви посакувам за 2-3 години,на денешен датум да си добивате рачно изработени честитки од рачињата на вашите најмили,и да се топите од среќа и љубов.Честитките со најубави шкртаници да не потсетуваат на вредноста на оваа борба! Среќен 8ми Март лавици
На шур чек не гледам , ама на другиот даааа И јас не видов име - штеата П.С. Некој го разглобувал шуре чекот
Ни јас не видов име Шур чек се катастрофа на слика, еве јас уште го чувам мојот, уште се гледа бледа, бледа линија, ама кога ви го сликнав тогаш, на слика не се гледаше ништо и никој од вас не ја виде линијата, Дури после најубаво се виде на оној тестот германскиот. Инаку, позитивни се тестовите, доволно сме испраксирани сите тука - знаеш кога нема ИЧ ИЧ ништо, а кога има линија. Штом ти во живо гледаш, ти си најмеродавна
Му открив цака на шур чек како да се види... Навалете го телл накај вас и се гледа бледа розева линија.. ама на ТЕЛЕФОН @kukla21 Извини