Да му ибам тестот го свиткав лаптопот Пробувам и да навалам и обратно, маж ми вика ти салам ли си нов лаптоп ќе треба да купуваме го извитка 50 пати
Jas I rucek napraviv dodeka bebule da se pojavi so odgovor so Edna raka rabotam so drugata refresh mavam na vtoriot gledam bleda vtora ( samo nz dali tamu treba da bide , ne go znam toj test) a shure check nemozam da vidam kaj e vtorata .
Eve jas telefonot ko nenormalna go krivam,navaluvam i vidov mnogu bleda na prviot a na vtoriov se gleda bez navaluvanje Cestitkiiii mila pozitivni se i dvata
Жени прво да ви го честитам празникот 8 март и годинава сите да си ја дочекаме со убави вести ние сеуште се пазиме чекаме да поминат шест месеци честитки до сите со две црти
Sreken neka e na site ja sum cetvrta goren red od levo gledano... Site vaka zaednicki da rushime rekordi u grupava
И јас гледам бледа цртка. Ајде директ на бета хцг за да си ја смириш главата и да знаеш што понатаму. Може ќе треба да продолжиш со терапијата уште некое време.
Среќен ви 8ми Март убави женички до следниот мајки да бидеме или барем мешиња да галиме. @Bebulleee вака ми се гледа втората линија убавина за гледање се две линии Како што можете да видите кај мене од сабајле разочарување. Тест негативен, менструација никаде ја нема, бодежите ги имам уште. Како Господ никој не е, тоа што треба да биде ќе биде
Ne se razocarvaj kaj mene testot koga go pravev izleze negativen mens nigde ja nemase i otidov na ginekolog ooop vtor mesec ☺