Фала ви на сите за добрите совети Здраво Ирина, Јас почнав да користам Prenatas, по препорака на Феминки Ги земав од Еурофарм, 720 денари.
Е сега тие неколку што си разменивме телефон за книгиве, кога ќе си договориме едно кафееее, па вас другите не ве викаме П.С. Како можеше све од различни градови да сме, не знам само...
Девојки дали знаете што означува кога има мажот во резултатот од спермограм покачен број на леукоцити? П.С. Среќен 8ми Март жени борци
Обично покачени леукоцити покажуваат присуство на некоја бактерија ама не мора да значи. Може и од покварен заб да покаже исто. Нека провери спермокултура најубаво ке знаете зошто се покачени
Ке се собереме ама само ако некоја знае да гледа на кафе П.С како мислиш разменивме ја твојот број го немам
Среќен 8 ми Март!!! @Bebulleee јас и на двата теста гледам две цртички И искрено, незнам како ама и на @prettymamma гледам, ептен бледа
Ете мене ми црвенит, незнам како, 5/6 пати ја отворив сликата и пак исто гледам Дај Боже да сум во правооо јас Колку ти касни?
Скоро секогаш дава покачени леукоцити . Проверете спермокултура и уринокултура , ако е таму чисто може и од расипан заб да е. Со среќа
Девојки незнам што се случува со мене можеби и тоа е симтом како што читав . Имам чуден вкус во устата од вчера како метален вкус така нешто можеби и грешка сум дали некоја имала такво нешто можеби е нешто лошо само за арно да е ве
Usporeni spermatozoidi ke moze li da mi kazete nekoe vase iskustvo sto lekarstva i stk hrana koristevte
еден ден не значи многу. Може да е од некоја храна која си јадела вчера. Или си била под стрес и желудникот ти продуцира некоја течност во поголеми количини. Пиј повеќе вода, чаеви, ќе помине. немој да се фокусираш на ваква работа премногу.