Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Elenota

Elenota Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2016
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
    Мене ми подрани феминки ми дојде ;( ;( ;( ;( незнам што да правам веке што згрешив не ми се живее

2. Andonia

Andonia Популарен член

Се зачлени на:
    2 март 2017
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.043
    Се изчитав сите со ред, ама можно ли е во секоја реченица да се пронаоѓам, иста сум сите ме нервираат и ме тера на плачење, во принцип сум плачка ама ова е премногу.
    Во еден момент си велам самата до времето депресивно сум оваква, па после заради се што е насобрано.
    Во друг момент ке си помислам дај не се глупирај земи ја книгата дочитај си ја:) и нормално се трудам за позитивност али некако не иде, не сум единствена значи :D Психчки мм Ми вика психичко шо мислиШ сега ке дојдат и нашите 5мин па ќе му ги извадиме батериите на саатот :D:D:D

3. ivanshe

ivanshe Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    259
    Кај мене точна како швајцарски сат, ни ден мање ни ден више. Ништо одам на хистероскопија овој месец, ќе вадам преграда па ве молам феминки, искуства да споделите што како е процедурата, припрема пред и после

4. Andonia

Andonia Популарен член

Се зачлени на:
    2 март 2017
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.043
    Јас би те утешила, ама немој биди силна затоа што така се стигнува до врвот со цврста волја и позитивност ајде овој месец со добра мисла и ке биде :hug::*

На Elenota му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Valentina888

Valentina888 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    Што е ова плачење,извини мора малку да те карам. Каков е тој збор не ми се живее па не е крај на свет си добила ОК,и сега да тагуваш НО НО. Нов месец убав месец Март иде пролет и помисли колку убаво време за гушкање за љубов за многу убави работи,е не ке седнеме и ке плачеме:x
    Земи позачисти дома :rofl:пушти музиче кое те опушта и после среди се излезете со мажето наздравете со чаша вино,пиво,пелинковец шо да е:d:
    Утре кога ке станеш радувај се на прекрасниот ден,на тоа што си жива и здрава што имаш каде да седиш и што имаш вакви виртуелни пријателки:D насмеви му се на животот дупло ке ти врати:D

Верувај ке дојде ден кога сите ке ги гушнеме нашите бебиња е тогаш ке плачеме ама од срека,а до тогаш еве јас те гушкам тебе:hug::hug::hug: и што и да е ке помине:l:

На Lavica2016, EmilijaEmilija, podravka и 7 други им се допаѓа ова.
  6. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    95.144
    Те молам немој никогаш,ама НИКОГАШ да бараш вина во себе-поготово за вакви работи.Животот е суров и не бира кога,кому и што ке донесе и однесе.Едноставно некои работи се Божја воља,и пробај да ги прифатиш,и сама да си најдеш светло во тунелот.Патов на кој сме сите,бара само трпение,мир и ладна глава-колку што се може.Сигурно не може да се доброи колку солзи се исплакани во тоалет со пуштена чешма да не не слушнат дур плачеме,за 5 мин потоа да изгледа ко ништо да не било.Деновите кога треба да добиеме со колку страв одиме во тоалет...Не можам да ти речам опушти се,и јас самата се учам,ама стави си во глава дека еден ден ке заврши оваа борба,и ке ти требаат сили и нерви за онаа поубавата-Цел живот ке си Мајка:hug::l:

На podravka, 0ли, Ano и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Andonia

Andonia Популарен член

Се зачлени на:
    2 март 2017
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    1.043
    Многу имаш право,браво!!!!:*::*

На podravka и Valentina888 им се допаѓа ова.
  8. Valentina888

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    @Bebulleee :bandit:ти сакаш да ме фати срце,А??? Доста шпиунираш дај измочкај го тој новиот тест да исплакниме очи со две убави ПИНК цртки :*

На podravka и Bebulleee им се допаѓа ова.
  9. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    Ајм веитингггггг..... :angel: :o:
    Ќе ве известам дами :*

На kukla21, EmilijaEmilija, dunika и 2 други им се допаѓа ова.
  10. TheGetmaki

TheGetmaki Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    425
    Stvarno Bravo :clap:

На Valentina888 и Andonia им се допаѓа ова.
  11. Elenota

Elenota Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2016
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    160
    Фала ви многу :* :* :* да не сте вие овде нема кој да ми дава надеж ве сакам сите до една :inlove: :inlove: само вие ми ја знаете маката мм се труди да ме утеши ама се гледе и на него му е мака ама тоа е господ чува нешто убаво и за нас ... фала ви уште еднаш :hug: :hug: :hug: и држам среќа на другите (fingers) :*

На podravka, 0ли, Smilleeeeee и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Laleto89

Laleto89 Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2017
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    73
    Здраво женски,јас сум нов член меѓутоа ве читам долго време и сте ми биле многу пати поддршка во тешки моменти.Мојата приказна почна лани,имав спонтан во 5 гн и заврши без киретажа. Еве скоро цела година без никаков успех,секој месец во исчекување и накрај разочарување. Микробиолошки тестови ОК,редовна менструација ама кога проверив хормони сега пролактин бајаги висок и тсх исто така.Треба да земам упат за ендокринолог,па би сакала да знам дали вреди да чекам со месеци на државно за термин или има некаде приватно добар ендокринолог?

13. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    И јас добив :|

14. prettymamma

prettymamma Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    673
    Бебуле маа, од тебе највеќе очекував две црти. Ајде девојко нема разочарување, овој месец е наш! :*:hug:

На Andonia и Bebulleee им се допаѓа ова.
  15. babyhope

babyhope Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2015
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    986
    Бреее, да му се сневиди.... ајде, што е тука е, само главата горе и нема откажување.

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Valentina888

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    Што збориш :| абе ја видов убаво втора цртка на тестот вториот и сега ова добивање како бе. Знаеш дека се дешава крварење во рана бременост,а и ти инает не провери бета. Може е и некое хематомче може не си добила ;)

На 0ли и Bebulleee им се допаѓа ова.
  17. Dear_Thing

Dear_Thing Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2015
    Пораки:
    695
    Допаѓања:
    2.661
    ??????????? Како е можно, тестот беше позитивен!

На Bebulleee му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    Мора позитивност да.. Само обично мене не ми каснеше од Август месец... :doh:
    Ќе видиме утре сум на контрола...

Ете затоа не ми се кажува ни објавува ништо! :x

19. babyhope

babyhope Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2015
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    986
    Може станува збор за биохемиска .......зошто и јас стварно видов две црти.... ќе ти каже докторот утре :hug:

20. Valentina888

Се зачлени на:
    22 февруари 2016
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    3.280
    Зашто сега не одиш да те види доктор. Ти ја пуштам сета срека на овој свет,ја уште не верувам дека тоа ти е добивање :)

На 0ли и Bebulleee им се допаѓа ова.