Девoјки дaли некoјa нoси мaртинкa мене ми дaде еднa кoлешкa јa нoсaм aмa не знaм дo кoгa дa ми дoнеси еднo бебе штркoт мoжеби сум лудa Кoгa ќе видaм штрк или лaстoвичкa ке си зaмислaм желбa и ке јa извaдaм
Jas nosam mila sekoja godina.I konecno strkot godinava ke mi donese bebe,so Gospod napred.Imam i sega.Jas koga ke vidam strk ili lastovica ja vadam,ja vrzuvam na rodno drvo ili ja stavam pod kamen.I ke si zamislis zelba.I strkot ke donese bebus.So sreka
Зборете нешто, ќе се шекнам до 19ти Дури и на толку работа што имам, не поминува проклето време. @0ли што бидна кај тебе? Завршивте домашна?
Треба да се пријавам за недобивање ама подобро не После повеќе од 6 месеци од киретажа започнавме со обиди за бебе...некако сум со резерва,се трудам да мислам позитивно ама сепак минатото е присутно. Јас никакво хоби немам и ништо не ме интересира Единствено тие 8ч.на работа можат да направат на ништо да не мислам.
Kakvo utrinsko iznenaduvanje jupiiii mi stigna knigata podarokot od @Dear_Thing na koja beskrajno i se zablagodaruvam Ubav den decki ,jas se frlam sega na citanje knigicka
Јас сега ќе правам уште еден тест па ако испадне пак позитивен ДАЈ БОЖЕ идам со трчање на гинеколог. Сега го чекам мм да ми донесе тест и преееемнооооогу паничам. Вие имајте убав ден за пола саат ви давам рапорт
Добар ден грлс , негативно настроена,нерасположена пред половина час гледам кафенко потечено не е пробиена ама кај и да е ќе дојде да му се сневиди аман веќе ми се плаче ми се вика едвај чекам од работа да си идам