Добро утро лепотици мои надвор дува тмурно ама ми падна расположениево, некако се чуствувам безвезе дали сте расонети или не јас си пијам утринско кафенце повелете и вие
Добро утро и на тебе и на сите вас , не да е тмурно како со станав расположена ама исто и јас паднав никакво време, на работа седам а умот мие дома да си легнам хаха поздрав до сите ве гушкаммм
Добро утро мили мои. И јас станав со лошо расположение го испив утринското кафе и сега ми почнува досадниот ден . Маж ми си работи а јас само си седам па сега ќе гледам некој филм или ќе читам некоја книга и цел ден тоа. Сега за сега немам ќиселини ама можеби затоа што уште немам јадено ништо . И сега страв ми е да јадам Поздрав до сите вас
Здраво девојки, денес е убав ден но мене ме изненади неубаво, наместо да напрвам тест јас добив тоа е што е, со нови сили идеме напред, ве гушкам
Teska depresija e vremistevo ej lugencaaaa ,dajte nesto da se raspolozime nekoi simptomi nesto nekoj da prijavi da se razmrdame malce
Добро утро, сакам и јас да мие досадно да си читам книга хахаха уживај си дома во овакво време само за дома е за филче и книгичка иначе за киселините едно лажиче сода бикарбона со водичка размати си ќе ти олесне,и нешто по лесно јади супичка,кисело млеко ослободи го малку желудникот
ејјј каде времето не тепа што е овакво никакво а ти не дотепа, ама ајде убавото не чека кај и да е ќе биди не се секирај знам како тие,али не го мисли тоа така мисли дека нареден месец нема да дојде ич.
Маце Диар, пиши ни како си. Престана ли розевото? Што е ова сите сте паднале поради тмурноста надвор, времето ли ќе не' командува? Ајде малку разведрете се Денес сум слободна и нема да седам дома, ќе облечам сега патиките и право на пешачење! Времето какво и да е, ништо не ми може Ма цел ден нема да се приберам И да заврне, гајле ми е
И јас сум денес слободна ама имам еден куп за чистење хаха али ќе гледам да се извлечкам од дома да не ме мава психата
Маце, чистењето на домот може и да почека, сега ти е тебе потребно освежување, верувам дека подобро ќе се чувствуваш ако излезеш малку од дома, па макар и на 10 минути. Повеќе мава психа ако се дреме по дома. Фина, јаболко и вода во рака и прошетај