Само да ви маФнам Тмурно тмурно да, сега бев на пешачење и ми замрзнаа образите @mace89 Повеќе среќа нареден месец... Јас немам што да кажам ама ве читам да знаете.. Месецов одмарам од правење бебе
Убила нас карма.Списокон за добивање да го правевме немаше да не потрефи вака-ред за ред си добива секоја.Тоа е жени,нема назад,само напред,ке дојдат и нашите Денови.Јас знаете како се тешам-дека ми треба време и се мачам да останам бремена,ама може ке си имам лесна и убава бременост.Ве гушкам и поздравувам,утре е Петок,испланирајте си викенд идеален за Вас,и пуштете мозок на "пасење"
Истото и јас го помислив вчера,на време па и пред време почна добивањето До списокот ке да е го урочивме
Девојки мене од вчера некое чешње ме мачи, нити сум пиела антибиотик ниту на базен сум била зошто на кандида се сомневам ама незнам од што може да е. На почетокот на месецов бев првпат тука на гинеколог и само пап ми зема, микробиолошки не и рече ке ме контактира ако има нешто. Имам дома полигинакс резерва од мк донесени ама рано ми е за добивање си викам да не случајно сум останата трудна да не се заебавам да почекам барем да добијам. Што мислите вие?
Jas moe iskustvo ke ti kazam deka imav isto taka infekcija pokraj vaginaletki poliginaks se odmivav so caj od kamilica i so medicinska soda po 2-3 pati, se nadevam deka cesanjeto ke go smiris so toa probaj bez da stavas poliginaks
Decki aj ve molam koj ima koristeno testovi za ovulacija da mi pishe odprilika koga pocnuva da gi koristi toest na koj den od ciklus
Зависи колку ти е долг циклусот... Од прилика за да знајш кога би ти биле плодни денови. Пресметај од почеток на менструација (14)дена на назад..
Ufff...pa posle kiretazava malce mi e izmesten ne znam tocno na kolku mi doaga ama aj ke probam odprilika tnx
Тоа значи дека неплодноста е на големо ниво а со тоа се намалува наталитетот и многу парови се без дечиња.
Добар ден и од мене, времето катастрофа е, ептен депресивно..а и со мажето се скаравме малце, ич не се контролирам што зборам многу го навредив премногу ми е жал денеска не ми е денот..
Да ве поздравам и јас. Ние сме активни па ќе видиме што ќе биде.Треба да не добијам на 3 Април,веќе си го замислувам бејбито Здравје само Господ на сите ќе ни ги наполни рацете. Многу близок брачен пар после 8 години ќе имаат бебе.Надежта последна умира.