И кај мене иста е ситуацијата, на моменти осекам болки и си мислам дека се поразлични, а во друг момент си викам истите болки како за добивање, некако исчекувањето ме убива,ама ќе издржиме.поздрав
Женички може совет сакам да прашам кога би можела да почнам да користам фолна киселина веќе овие денови ми се плодни и до кога треба да ја користам?
@bokace Да ти дадам и јас еден совет.Ќе одиш во аптека ќе земеш камагра oral jelly едно пакетче и саат време пред да даде примерок нека си шмукне такво и да видиш колку примерок ќе му излезе Маж ми бидејќи во Авицена даваше примерок пред тоа си зема такво едно и топ,и притоа не штети во никој случај на спермата
Моево не се трпи веќе, се разбудив од чешање, џабе одмивање со сода бикарбона и камилица, ке одам сега во аптека ке купам канестен крем колку да го смири чешањево, а понеделник правец на гинеколог. Иначе повеќе не сум сигурна дека е кандида почна некој зеленкаст исцедок без мирис, почнав да се сомневам дека не и било стерилно се кога бев на гинеколог, се ми се случува после 14 дена од прегледот. Ке полудам сега овој месец треба да се надевам дека не сум останала трудна
Уролог од систина му препорача тоа да земе пред да даде примерок да.Не иде со рецепта а цената му е 300 и нешто денари.
Следен пат земи си спекулум пластичен за една употреба и мирна глава Пробај со канестенот, а можеш и полигинакс да земеш. Кој ден од циклус ти е?
23 ден ми е, инаку во мк секогаш со пластичен спекулум ме прегледувал докторот, тука прв пат одам незнаев како е ама памет за друг пат
6 таблети се имам време само што за лечење даваат обично по две пакувања затоа мислев само крема да земам да ми олесни чешањето и во понеделник на гинеколог зошто веќе не сум сигурна дали е кандида или нешто друго
Dobar den zenicki sovet od vas i isakam da prasam od sinoka za vreme na odnosi osetiv kako da me bole vaginata i koga vidov mi beshe crvena zar so bi rekle i potoa se smiri bolkata dali e dovolno da se izmiam so kamilica ili e potrebno da mackam nesto.imajte ubab den guskanja do siteee